header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Ћерка Била Гејтса: Пријатељи су престали да причају са мном, јер је мој отац "вакциноубица" Штампај Е-пошта
петак, 11 октобар 2024

 Ћерка Била Гејтса каже да су њени пријатељи престали да разговарају са њом јер је њен отац убио милионе људи вакцинама

Кћерка Била Гејтса, Фиби Гејтс, рекла је да су њени пријатељи престали да разговарају са њом када су сазнали колико је десетина милиона људи умрло широм света, укључујући милионе деце у Африци и Азији, као резултат вакцина које је њен отац промовисао и спонзорисао.

Говорећи о новој Нетфлик документарној серији „Бућност са Билом Гејтсом, 22-годишњакиња је открила како је залагање њеног оца у вези са вакцинацијом утицало на њен лични живот која је дипломирала биологију човека“ на Универзитету Стенфорд, одговорила је на очево питање да ли је наишла на такозване „теорије завере“ у вези са његовом улогом у пандемији COVID-a.

Имала сам пријатеље који су престали да разговарају са мном због ових гласина о вакцини“, рекла је Фиби, обраћајући се широко распрострањеним информацијама о учешћу њеног оца у развоју вакцине.

Гејтс, суоснивач Мајкрософта и самопроглашени шеф глобалног здравства, признао је да је бесан због информација о његовим злочинима које се шире на друштвеним мрежама.

Још увек наивно верујем да дигиталне комуникације могу бити сила која нас спаја.

Фиби је напоменула да друштвене мреже играју главну улогу у ширењу ових тврдњи, тврдећи да је страх током пандемије COVID-a подстакао пораст ових завера, стварајући неповерење и конфузију.

 Он је касније на свом блогу Gates Notes написао да му је Фиби помогла да схвати како дезинформације поткопавају напредак, посебно у областима као што су права жена, и како онлајн претње могу ућуткати оне који се залажу за промене.

Превод: „Борба за веру“

Извор: t.me/peach_blossombazi/34608

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( петак, 11 октобар 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 49 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА
ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.