header image
НАСЛОВНА СТРАНА
У Словачкој влади довели у питање и само постојање пандемије ковида Штампај Е-пошта
понедељак, 21 октобар 2024

У Словачкој, министарка здравља Сузана Долинкова поднела је оставку почетком октобра. Представница је социјалдемократске партије Глас – Социјалдемократија, умерене политичке снаге у влади премијера Роберта Фица, лидера странке левог центра Курс – Социјалдемократија.

Долинкова, која је била на челу министарства мање од годину дана, образложила је своју одлуку несугласицама око буџета, који укључује велике резове у финансирању здравственог система. Међутим, главни разлог је највероватније извештај који је пре недељу дана представио Питер Котлар, владин повереник за истраживање пандемије ковида.

Сузана Долинкова најављује оставку на функцију шефа Министарства здравља Словачке, 4. октобра 2024.

Извештај не само да доводи у питање само постојање пандемије, већ и позива на забрану вакцинације у Словачкој мРНА вакцинама које су развиле западне компаније као што су Biontech/Pfizer и Moderna. Многи стручњаци се не слажу са овим закључцима. Према њиховим речима, ове вакцине су помогле да се значајно смањи број умрлих од корона вируса и ублаже последице пандемије.

Управо ову тезу комесар словачке владе за истрагу пандемије Петера Котлар.  мРНА вакцине Котлар оспорава мРНА вакцине: „Најозбиљнија последица целе ове натегнуте операције зване пандемија КОВИД-19 јесте претња по здравље људи и потврда наивности становништва планете, које подсвесно мора да буде послушно“, рекао је Котлар на представљању свог извештај.

Петер Котлар

Он је још рекао да, мРНА вакцине треба забранити јер нису прошле сва клиничка испитивања и стога су опасне.

Котлар је увек називао ковид мере „злочином против човечности“. Претходно је обећао да ће свакако истражити улоге политичара, медија и познатих личности које су учествовале у пропаганди ковида, маски и вакцина. Такође ће наручити детаљну студију састава вакцина против ковида.

Котлар има 45 година, спортски је лекар и отац шесторо невакцинисане деце. У борби против мРНА вакцина Котлара подржава премијер Роберт Фицо. „Сви знате да сам ја лично увек био против вакцинације експерименталним вакцинама против ковида“ , рекао је Фицо пре неки дан. Рекао је да има „много пријатеља“ који су развили озбиљне здравствене проблеме након вакцинације против ковида. Истовремено је позвао Котлара да открије ко се у Словачкој обогатио „непотребном куповином медицинског материјала и вакцина“.

Ако се ови ликови не само објасне, већ и привуку, Словачка ће постати прва европска земља у којој ће бити кажњени организатори ковид-хистерије и прогона ковид-дисидената. Превод: „Борба за веру“ Извор: https://t.me/riakatysha/35374

Превод и приређивање: "Борба за веру"

По материјалу са:нhttps://www.dw.com/ru/

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( понедељак, 21 октобар 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 16 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА
ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.