header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Уредништво: Новотарски "духовник" Арсеније: Имам џип којим се наслађујем! Штампај Е-пошта
недеља, 27 октобар 2024
         Чим је прозван на „Борби за веру“, новотарац и хипик Арсеније Јовановић  се брже – боље огласио видеом да објасни да се „у Рибници не возе скупоцени аутомобили“ (као, околина се саблазнила).

И као што каже наш народ, свако се чеше тамо где га сврби, у намери да се оправда, овај лажни калуђер се још више облатио.

Из његовог објашњења се сазнаје да је „неки брат живео овде у манастиру, у међувремену, набавио је за себе – приватно, то са нама нема никакве везе – један скупоцени ауто, онај електрични... „Тесла“... и тако даље“...

Питање: одакле калуђеру 40.000 евра за тај ауто? Ко је одговоран? Па Арсеније и његов надлежни (као бајаги) владика.

Иначе, Арсенију није страно да вози скупоцени ауто. По сопственом признању, он вози Volkswagen Tiguan.

Послушајте овај снимак, али будите на опрезу, јер може да вам припадне мука.

     

 

Почетка цена овог џипа је нешто више од 40.000 евра, па није јасно зашто је саблазан „Тесла“, а није „Тигуан“.

Чусте ли овог хипика? Он би да чекићем (као) разбије џип! Чак и када би то била истина, он би разбио ауто који је купио од народних пара. Углавном од невољника који иду у манастире тражећи спас. Да је он тај ауто зарадио својим знојем, не би чекић ни помињао.

Који је то манастир у Србији где не може да се успење, на пример, "Фијат панда", а камоли џип "Сузуки"?

И како то да "Сузуки" није добар за ауто-пут, где је ограничење 130 км /h?

  
   

Арсеније је један од новотарских уљеза, који су се увукли у наше манастире и засели на грбачу народа. Да је остао у свету, он - и други слични њему - не би имали ни магаре да јашу. Наравно, он лаже, замајава народ. Не пада њему на памет да разлупа "свој" џип. То је само стилска фигура, која треба да покаже како он није неко ко се страсно везао за тај луксуз.

 Сајбер духовник Арсеније само жели да скрене пажњу својом муљавом причом са саблазни коју изазива вожњом џипом од 50 хиљада евра.

Но, то је још и најмања штета коју чини овом народу, ако се упореди са литургијским новотаријама и духовним отровима које рига на Интернету...

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( недеља, 27 октобар 2024 )
 
Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 44 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА
ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.