header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Лого Олимпијских игара најављује напад на Лондон? Штампај Е-пошта
четвртак, 05 јул 2012
      ЛОНДОН - Љубитељи теорије завере, добили су ново штиво у виду калкулације или занимљивог открића о логотипу предстојећих Олимпијских игара у Лондону, као и повезаности масона и олимпијског покрета. "Јавна је тајна" да су олимпијски прстенови дизајнирани од стране слободних зидара, те да је и оснивач модерних Олимпијских игара, Пјер Кубертен био један од "виђенијих" масона.

                  __________________________________________________________________________

Дал намерно или случајнио тек свака маскота има (само) једно око, слично оном које се налази на Пирамиди илумината. А делови логотипа нису само број 2012: . Ако се окрене, логотип приказује реч “Зион”(Сион), који се такође видео у симболу игара у Пекингу 2008. године

Ако лаже коза не лаже рог: Лого ОЛ у Лондону
фото: "Курир" 
_________________________________________________________________________________________

Ево о чему се сад ради. Увидом у лого Олимпијских игара у Лондону 2012 као и на двема маскотама, могу се запазити значајне особености. Дал намерно или случајнио тек свака маскота има (само) једно око, слично оном које се налази на Пирамиди илумината. А делови логотипа нису само број 2012: . Ако се окрене, логотип приказује реч “Зион”(Сион), који се такође видео у симболу игара у Пекингу 2008. године.

Ирански олимпијски комитет поднео је службену жалбу Међународном олимпијском комитету у вези дизајна логотипа ОИ Лондон 2012 ., док је генерални секретар Олимпијског комитета Ирана на конференцији за медиије приказао логотип као реч Зион (Сион) , тврдећи да је дизајнер логотипа у вези са неким познатим ционистичким организацијама и слободним зидарима.

“Ово је први пут да се догодило у историји олимпизма. Ционисти остварују утицај у Великој Британији и на темељу наших информација, дизајнер логотипа летњиих игара је ционист повезан са масонском организацијом”, тврди генсек Олимпијског комитета Ирана.

Против логотипа који показује реч Зион писану у ружичастој боји, који је усвојен као главни лого Олимпијских игара које ће се одржати у Лондону, већ је протестовало неколико земаља, као и неке британске организације, тврдећи да је погрдан те да је потпуно неважан и неповезан са олимпијским духом

Поред ове теме Курир је већ писао о скандалу који је изазвао новинар убачен у службу обезбеђења ОИ у Лондону, који је открио да су организатори Игара плашећи се терористичког напада припремили планове о евакуацији становништва и због тога наручили чак 200.000 мртвачких сандука!

Извор: http://www.kurir-info.rs/logo-olimpijskih-igara-najavljuje-napad-na-lodon-clanak-302621

Последњи пут ажурирано ( четвртак, 05 јул 2012 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 15 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.