header image
НАСЛОВНА СТРАНА
За шта се спрема влада САД? Штампај Е-пошта
четвртак, 08 август 2013

 ФЕМА интензивно набавља залихе хране, а Министарство државне безбедности муницију

ФЕМА је интензивно почела да контактира добављаче захтевајући хитну доставу резерви хране у року од 24 сата и тиме још више повећала сумњичавост федералне владе у убрзавање припрема за социјалне нереде или природне катастрофе. Какав то тачно сценарио можемо убрзо очекивати? Хоће ли се цивилно становништво заштити у камповима од природних катастрофа, социјалних немира или такозваних терориста који непрестано вребају на САД?

Наизглед пренадувана прича о Обаминој администрацији која преузима потпуну контролу над земљом дајући агенцијама потпуну контролу добија своју потврду у последњем деловању ФЕМА-е (Савезне агенције за управљање ванредним ситуацијама) која је започела интензивно набављање залиха хране. Зашто ФЕМА хитним налогом прибавља огромне количине хране и то у тренутку када САД заоштрава односе са многим земљама и затвара своја дипломатска преставништва на Блиском истоку и северној Африци под претњом Ал Каиде? Требамо ли озбиљно схватити најаву новог Ал Каидиног напада који би према неким наводима требао бити гори од 11. сеп?

ФЕМА тражи хитну доставу великих количина хране

ФЕМА је интензивно почела да контактира добављаче захтевајући хитну доставу резерви хране у року од 24 сата и тиме још више повећала сумњичавост федералне владе у убрзавање припрема за социјалне нереде или природне катастрофе. Какав то тачно сценарио можемо убрзо очекивати? Хоће ли се цивилно становништво заштити у камповима од природних катастрофа, социјалних немира или такозваних терориста који непрестано вребају на САД? Изванредан пример ФЕМА-ине комуникације доноси запослени из компаније 'Mi Patriot suppi', која је један од највећих добављача хране у Америци.

'Чему оволика хитност? Шта то они знају, а ми не знамо? ', Запитао је се запослени'  у Ми Patriot Suppli-a ',' Нисам од оних који ће плакати јер небо пада, али када Министарство државне сигурности, тј ФЕМА у тишини хитно набавља залихе хране и пита колико тога је могуће набавити у року од 24 сата ... '

ФЕМА је могла набавити велике количине хране преко разних интернетовских страница и фирми и тиме уштедити много новца. Чему хитност у набавци хране?

Последњих неколико година ФЕМА је у неколико наврата спремала потрепштине око надолазеће катастрофе и осигуравала стотине милиона готових јела, покривача и врећа за спавање. У сарадњи са Министарством за унутрашњу безбедност куповала је муницију, ватрено оружје и специјалне панцирне одоре. Ипак, ФЕМА није једина која захтева доставу животних намирница у најбржем могућем року. У пролеће ове године Министарство државне безбедности истраживало је тржиште испитујући компаније јесу ли у могућности да предвиди 2.000.000 серија муниције у року од 30-60 дана.

Зашто се ФЕМА снабдева огромним количинама хране, а Министарство државне безбедности муницијом? На шта се то влада САД-а тајно припрема: Је ли 'напокон' дошло време када ће негде 'пући'?

ФЕМА сваке године купује храну у вредности од 1 милијарду долара, док се индивидулани Американац који следи ФЕМА-ин пример складиштења хране сматра потенцијалним терористом од стране федералне владе.

Последњи пут ажурирано ( понедељак, 28 април 2014 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 30 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.