header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Поводом забрањене „параде“ содомита Штампај Е-пошта
субота, 28 септембар 2013

 Биро за координацију служби безбедности, који је јуче заседао више од три сата, одлучио је да забрани све скупове заказане за данас, укључујући и тзв. „Параду поноса“.

Поводом за данас најављиване „параде“ полних изопаченика, јуче је одржана православна литија коју су предводили свештеник Жарко Гавриловић и монах Антоније.

 
 
 
 
 

Своју протестну шетњу под називом „Породична улица“, у оквиру организоване „Породичне недеље“, одржао је и покрет „Двери“. Њихову „Породичну улицу“, која је почела нешто после 17 сати, отворили су гости из Светског конгреса породица (СКП) и поручили да је одбрана породице најважнија ствар како за Србију тако и за сваку другу земљу у свету, због чега мора да се направи јединствени фронт свих народа за одбрану традиционалних вредности.

Високи представници СКП Алексеј Комов (Русија), Фабрис Сорлин (Француска) и Дон Федер (САД) учествовали су потом у великој породичној шетњи централним београдским улицама.


Шетња је окончана пред кордоном полиције у Улици Српских владара, када је члан Старешинства Бошко Обрадовић прогласио почетак протеста против одржавања бала педера.

Обрадовић је позвао жене са децом да оду кућама, а све остале да се окупе и на миран начин изврше притисак на режим да откаже „геј параду“.

Пошто је Биро за координацију служби безбедности саопштио своју одлуку о забрани „параде“ содомита, Бошко Обрадовић је изјавио:

Одавде идемо пуног срца! Али смо свесни да власт намерава да настави са привикавањем јавног мњења у Србији на овакве теме и идеје. Зато ћемо нашу борбу наставити док се у Србији, по угледу на руско законодавство, не уведе закон којим се забрањује промоција хомосексуализма.

Упркос забрани, група содомита је синоћ одржала кратку шетњу од зграде владе до скупштине и поручили "Ово је прајд".

Тај скуп трајао је око 45 минута, обезбеђивале су га јаке полицијске снаге и протекао је без инцидената.

Последњи пут ажурирано ( субота, 28 септембар 2013 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 8 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.