header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Проф. др С. Живановић: Скандали стално потресају Римокатоличку „цркву“ и државу Ватикан Штампај Е-пошта
четвртак, 12 новембар 2015

 Данашња штампа у Великој Британији као и бројни медији и новине у Италији доносе мноштво информација о укорењеној проституцији у Римокатоличкој "цркви" и о сексуалној настраности римокатоличког свештенства. Посебно се говори о римокатоличким свештеницима уживаоцима сексуалних услуга проститутки. У разним чланцима се говори о огромном броју кућа и станова у поседу Римокатоличке "цркве" у Риму и у другим местима које Ватикан и Римокатоличка "црква" издају бројним власницима "сауна" и установа за "масажу" у којима римокатолички свештеници плаћају домаћицама за сексуалне услуге.

Римокатоличка "црква" отворено издаје поједине своје зграде за јавне куће. Један такав чланак у коме се о писује постојање римокатоличких јавних кућа налази се у британском дневном листу ИНДИПЕНДЕНТ од 11. новембра. У Италијанској штампи се спомиње да се један "соларијум" Римокатоличке "цркве" налази у близини Пјаце Барберини.

Такође налазимо информацију да је највећи поседник имовине, која само у центру Рима има вредност од више стотина милиона евра је Ватиканска конгрегација за проповедање вере, која често издаје своје поседе установама за проституцију. За време понтификата папе Бенедикта XVI , према наводу кардинала Тарцисија Бертонеа, је 2008 године купљена зграда у којој се налази највећа јавна кућа хомосексуалаца "Европа Клуб". Ову јавну кућу посећују римокатолички свештеници и ватикански званичници. За уређење ове јавне куће троши се новац Фонда за лечење болесних. Британска штампа већ данима доноси разне чланке о скандалима који потресају Римокатоличку "цркву".

Оне владике Српске православне цркве који се залажу за екуменизам и некакво помирење са Римокатоличком "црквом", а којима су римокатолички бискупи узор у понашању, треба да размисле са киме и како желе да сарађују. У Римокатоличкој "цркви" је зацарила сексуална настраност. Посебно треба да обрате пажњу на политичку, противсрпску делатност римокатоличких бискупа и свештенства у Хрватској, у Босни, у Херцеговини и у другим крајевима у којима живе Срби. Њихова противсрпска делатност свакодневно избија на видело. Тога је свестан српски народ, а то морају да знају и српске владике.

Проф.Др.Србољуб Живановић,

Лондон, Велика Британија

Последњи пут ажурирано ( четвртак, 12 новембар 2015 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 33 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.