header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Пројекат "Ђаво" или шта нам спремају светски сатанисти Штампај Е-пошта
понедељак, 01 јануар 2018
           Члан Билдебергшког клуба, неизлечиво болни Линдси Вилијамс, изнео је неколико запањујућих открића о плановима светске закулисе и илумината за човечанство. Он каже да су злато и сребро једина вредност на коју се може рачунати. Такође сматра да све активе и новчана средства које људи поседују, треба конвертовати у злато и сребро, и то што пре – пише caplimpede.ro (свакако, ово је само уздање једног безбожника, јер Свети Јефрем Сирин каже да ће у последња времена злато бити безвредно; лежаће по путевима и нико се неће освртати на њега, што се дословно испуњава у укидању готовине и преласку на безготовинске трансакције - нап. "Борба за веру").

Треба пожурити зато што илуминати припремају колапс банака, и то ће се догодити врло брзо. Ми улазимо у депресију, ускоро ће сви бити потпуно сиромашни, а то ће се десити у наредне две године. Сви ће спасти на ниво сељака и сељачког живота. Не требате зависити од некретнина, имовине (богатства, наслеђа, инвестиција, итд.).

Банке диктирају кризу хипотекарних кредита, који ће бити регулисани у складу са Законом који је одобрио амерички Конгрес пре две седмице, а који даје право банкама да одузимају некретнине без овлашћења за то. Због тога, ако имате хипотекарни кредит, исплатите га одмах или продајте кућу, како бисте имали могућност да купите другу некретнину, плаћајући је у потпуности, чак и ако је новац од продаје довољан да купите неки кућерак. Водите рачуна како би ваш скромни дом био у потпуности плаћен – јер ће милиони људи изгубити своје домове!

Обама је усвојио здравствени програм, развијен под контролом банака и реализован кроз осигуравајућа друштва. Ова влада усвојила је скривени предлог закона, који ставља под контролу ватрено оружје, еутаназију итд.

Влада САД је пре много година дала Кини Панамски канал. То је стратегија Савета за међународне осносе и (CFR) и Трилатерлане комисије.

Кина поседује 90% ретких минерала који су компоненте за технологију, оружје итд. Кина производи 80%  компонената за оружје америчке војске. САД зависе од Кине.

Кина је највећи извозник ресурса природних минерала. Она управља половином добити у Аустралији. Кина управља рудницима у Африци, САД, на Блиском Истоку и у Канади! Кина држи монопол над  90% свих ретких минерала!

Кина обавља трговинске операције у свим валутама, богата је готовином, тако да може купити / продати било коју валуту.

Русија је највећи произвођач нафте и гаса. Морамо пратити Кину и Русију. Американци никада неће отпочети рат против њих, јер су САД преместиле читаву прерађивачку индустрију у Кину!

Глобалисти намеравају да у наредних неколико месеци изазову кризу на Блиском Истоку. Goldman Sachs Bank, City Bank и ММФ су већ у Ирану. Оне су ушле, да тако кажемо, на задња врата,  како би финансијски парализовале Иранце пре напада (нереди у иранским градовима су у току - нап. "Борба за веру"). Ви, такође, треба да знате да су САД и Европа продале Ирану компјутере с вирусима. То је превентивни удар. Као што видимо, тренутно руше Иран, како што су својевремно учинили са Ираком. Они се припремају да у наредних неколико месеци нанесу удар по Ирану!

Неизлечиво болесни магнат такође је рекао: „Реализује се пројекат „Ђаво“ – морамо се отарасити Бога, како бисмо отворили пут Новом светском поретку“.

 

Он је додао да пројекат „Ђаво“ значи потпуно развраћење, зато што они (илиминати) не могу да спрече правоверни богобојажљиви народ да поверује у Њега! Тако да сада знамо зашто се хомосексуализам, абортуси, еутаназија, поронографија, блудничка одећа и вештичарство намећу – све је то припрема за долазак Антихриста!

Илуминати раде на успостављању «One World Religion» (Једне светске религије).

 „Национални савет цркава („Светски савет цркава“)“ финансирају масонске организације – Рокфелера, Карнегија и Форда. Занимљиво је напоменути да овај Савет и фондације промовишу лажни екуменизам (покрет са уједињење свих религија) у верским заједницама.

Ову иницијативу је на себе преузела већина „цркава“ у САД. Душа боли када видите како су верске иницијативе изопачене, у име Речи Господње, у неким деловима САД, Ирске и чак Вестминстерске надбискупије! Такве религијске иницијативе воде искључиво ка стварању лажи цркве!

У САД и неким државама донете су одлуке по којима се локалном шерифу даје право да удари катанац на цркву, ако постоји макар и једна жалба против пастора те „цркве“ да проповеда против хомосексуализма. Они усвјају такве законе и подзаконске акте, да би сваку цркву ставили изван свих законских процедура, као што је то у Кини.

"Морамо имати своје националне медије да успоставимо Нови светски поредак!" Они већ имају та средства: корпорација масовних медија припада масонској организацији. Они намерно уништавају цивилизацију.

Елите контролишу Кину и Русију, председника САД и Конгрес. Конгрес се припрема да усвоји Закон о сајбер безбедности и закон о емитовању угљен диоксида. Америчком пореском обвезнику биће предложено да спасе земљу из канџи економске кризе, што ће на тањиру мегабанкама донети 3 трилиона долара. Велике банке ће купити све ситније банке, које покушавају да спасу нашу економију, но илуминати им не допуштају да то учине. Помоћу Билдербергшког клуба биће извршена комплетна контрола над вашим новцом, вашим домом, вашим аутомобилом и вашим животом!

Шта више, и над вашом душом.

 

Кратак осврт „Борбе за веру“:

По учењу Светих Отаца, ми знамо шта нам мисли Бог, али морамо знати и шта нам мисли и припрема ђаво. У том контексту треба посматрати и објављивање горњег текста. Иако је очито да лажна елита светских сатаниста спрема овакав сценарио за човечанство, ипак православни знају да људском историјом управља Бог, и да људско покајање може променити њено усмерење. Наш народ каже: човек снује, а Бог одређује. Но, сетимо се и речи блаженопочившег патријарха Павла – да ће Бог помоћи, али само ако буде имао коме.

Зато молитвено и на сваки други начин кренимо у борбу за очување наше душе, наше вере и свега онога што је у српском народу одувек било свето, честито и Миломе Богу приступачно.

 

По материјалу са: "Информ религија.ру"

Превод и приређивање: "Борба за веру"

Последњи пут ажурирано ( понедељак, 01 јануар 2018 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 14 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.