header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Помама за криптовалутама и рударењем на интернету бискупа Гргура
Помама за криптовалутама и рударењем на интернету бискупа Гргура Штампај Е-пошта
петак, 26 јануар 2018

 Како сазнајемо из поузданих извора, владика херцеговачки Григорије уложио је у мајнинг машине 1,5 милиона евра. Епископ Григорије је иначе познат као човек бизниса. Тако је епархија Херцеговачка од како је Григорије устоличен оснивала фирме и куповала акције, бавила се хотелијерством, пољопривредом и производњом вина.

Григорије је узимао кредите од Инвестиционо-развојне банке Републике Српске, а задуживао се и код комерцијалних банака. Херцеговачка епархија, којом руководи Григорије, има удела у неколико предузећа са преко 100 запослених. Сва предузећа владике Григорија, сем винарије манастира Тврдоша, послују са губитком. Можда је управо губитак натерао владику Григорија да уђе у интернет предузетништво и да купи машине за рударење Биткоина.

Да ли ће и са овим послом доживети фијаско или ће успети макар да отплати уложене новце, остаје да се види. У сваком случају владика Григорије не одустаје лако од плана да се обогати, вероватно држећи се девизе из култне серије „Мућке“: „Догодине у ово доба, бићемо милионери!“

Извор: „Патриот“

 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 16 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.