header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Срамно!- У Русији почео прогон Олега Платова, човека који је раскринкао заверу против Православља
Срамно!- У Русији почео прогон Олега Платова, човека који је раскринкао заверу против Православља Штампај Е-пошта
среда, 31 октобар 2018

 „Комитет за заштиту Олега Анатољевича Платонова“, обратио се јавности саопштењем, које доносимо на увид и препоручујемо пажњи читалаца „Борбе за веру“:

„У Пресненском суду, у улици Зоологическа бр. 20, 6. новембра 2018. године почеће суђење директору Института руске цивилизације, председнику председништва Међународног савеза друштвених организација Свесловенски савез (МСОО Всесловянский союз), доктору економских наука, научнику и писцу Олегу Платонову.

По налогу који су исфабриковали представници пете колоне и ционистичког лобија у највишим ешалонима државних власти Руске Федерације, Платонов је оптужен за кривично дело по „руском“ члану 282.
Оптужба представаљена Платонову је измишљена, није потврђена материјалима кривичног поступка, већ је заснована на спекулацијама, фантазијама и  измишљотинама. Истрага, скривајући истинску делатност Платонова, као научника и просветитеља, који је приредио више од 500 томова класичних дела руске мисли и монографија, 25 енциклопедија и речника, дословно му је прилепила етикету „националистичког писца“.
 
Дугогодишњи рад О. А. Платона и докази о истинитости и ваљаности налаза, презентовани у књигама добијеним овим истраживањима, „Загонетка сионских протокола“ и „Сионски протоколи у светској политици“, засновани су на оригиналним документима, добијеним у истраживањима у библиотекама и архивама различитих земаља.
 
Они нису оповргнути стручним мишљењем, што су потврдили стручњаци испитивани од стране истражитеља: они нису проверили аутентичност закључака приказаних у студијским књигама, јер истрага није то тражила.
 
Поступком при утврђивању кривичног дела Олега Платонова, прекршене су норме Устава и закона Руске Федерације, због чега је он незаконито крвично гоњен за дела која није починио.
Позивамо све да изразе свој став о очигледном кршењу слободе говора и нарученом самовлашћу истражних органа.“

 

БИОГРАФИЈА ОЛЕГА ПЛАТОВА:

Олег Платонов је историчар и доктор историјских наука, рођен 1950. године. Дуго је боравио у Америци да би изучавао корене и развој западне цивилизације. Дошао је до закључка да се западна цивилизација заснива на вредностима јеврејског „Талмуда“ и да је антипод хришћанске цивилизације. Његова књига „Зашто ће пропасти Америка“ продата је у 3,2 милиона примерака (преведена је и на српски језик – нап. „Борба за веру“).

Током 80-тих година, Платонову је омогућен приступ у тајне државне архиве Русије, а пре свега у Посебни архив КГБ-а. Истражио је стотине уникатних докумената који су омогућили да се на нов начин оцене многи догађаји из руске историје.

Од 1995. до 2001. године, у серији је објавио 14 књига које су посвећен тајном рату јудаизма и масонства против хришћанства.

Од јесени 1998. године, приступио је остварењу свог главног животног дела – издању енциклопедије „Света Русија“, у којој је изашло више од 20 томова, од који је сваки посвећен одређеној области живота руског народа.

Радећи на књизи „Загонетка Сионских протокола“, успео је да пронађе мноштво непубликованих докумената и материјала који су чувани у архивама САД и Русије. Нарочито су интересанти материјали о Бернском процесу који је посвећен „Протоколима“, а такође и преписка учесника овог процеса, која потврђује да су сведочења оних који су оспоравали аутентичног „Сионских протокола“, била фалсификована и унапред плаћена од стране јеврејских организација.

Последњи пут ажурирано ( среда, 31 октобар 2018 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 32 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Кад се бориш за веру своју, љуби веру своју свим срцем својим, јер ти је она дарована од Онога који тебе љуби. Вера је дар љубави, та твоја вера, Права Вера Православна, Србине брате!"

 


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.