header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow ПИСМА ПОСЕТИЛАЦА arrow Слободан Станковић: Како православни Срби постају идолопоклоници
Слободан Станковић: Како православни Срби постају идолопоклоници Штампај Е-пошта
понедељак, 31 децембар 2018

 Помаже Бог браћо! Христос по среди нас, и јест и будет!

Гледам Православну браћу, око себе, и уживо и виртуелно, и не могу да се чуду начудим, како ми Срби Православни, а и остали Православни народи, (не)свесно служе ђавола. На све стране деца Светог Саве спремају се да прославе јеретички, а самим и тим сатански празник, лажну Нову Годину, а за седам дана ће као фол да се радују рођењу Богомладенца Христа.

А Господ рече да се два Господара не могу служити, и тако, један човјек не може да буде вјеран Христу и Божићу, ако слави празник Богоубица-хануку, која се календарски поклапа са лажном новом годином.

И ово није само слављење празника Богоубица, него слављење латинске лажне нове године. Тај лажни календар латинског архијеретика, од како се појавио међу православном браћом, толико је раскола и другога зла направио Православљу, да превазилази и проклете турке османлије и њихову 500 годишњу окупацију. Господ говори да од лошега дрвета не могу бити добри плодови. А како од непријатеља Христова, проклетог римског архијеретика да буде добар плод-календар? Погледајте само шта се ради злог плода, латинског календара десило у братској Јелади. На десетине Синода који се међусобно анатемишу. А царство које се раздијели, оно се и распадне, пише у Јеванђеље,

Драга браћо Срби и сва Православна браћо! Да ли Вам је имало јасно? Онај ко слави лажну Нову Годину, 7 дана пре Христова Рождества, не само да има удјел са Богоубицама који су викали "Крв Његова на нас и нашу дјецу", него узима удио са проклетим римским архијеретиком који је увео јеретички календар.

Наша Православна пракса је таква, да би у 4 поста, слављење празника којима су пости посвећени, требали крунисати нечим најсветијим што  постоји под небесним шаром. Требали би се са Светим Причешћем срести и сјединити са Господом. А како да се причешћујемо на Божић, ако у овој седмици строгог поста на води, славимо сатански празник, ако пијемо, лумпујемо, ако се умјесто тамјаном кадимо смрадом дувана и марихуане по гостионицама?

Сјетимо се наших мученика и великомученика, којима је давано све што пожеле, само да отпразнују незнабожачки празник. А они су умјесто уживања и богатстава изабирали мучење на точку, гуљење коже, и све страшне муке, али ни у помисли нису хтјели да се одрекну Христа.

Зато драга браћо Православна, не жалостимо Господа који ради нас у Тијелу дође и ради наших греха Крв своју невину проли, не славимо сатански празник лажну нову годину.

И не китимо "новогодишње јелке" јер је то у латина замјена за храстово дрво Бадњак. Латини их у Загребу зову "Крисбани".

Не варајте се латини нису Хришћани, и нису Крштени. Сама Царица Небеска је у Своме Врту у Светој Гори Атонској рекла да су непријатељи Њени и Њенога Сина. Тако да никаква латинска обиљежја и празници, нису Православни. Латини нису Црква, него су пре 1000 година отпали од Цркве. И зато драга браћо Срби и сви Православни, не уносимо у наше домове латинска обиљежја, не славимо латинске и јудејске празнике. Ко год слави незнабопжачки празник одриче се Христа, и то су  рекли Свети Оци Васељенских Сабора.

Ако нам је до слављења Нове Године, онда  нам је прече да науимо да славимо Црквену Нову Годину чији је почетак и завршетак обиљежен великим Богородичним празницима Малом и Великом Госпојином. Да умјесто богоубица јудеја, и лажних хришћана латина славимо Христово Рождество, Обрезање, Богородично Рождество и Успење.

Свако добро од Господа!

Последњи пут ажурирано ( понедељак, 31 децембар 2018 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 46 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.