header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow ПИСМА ПОСЕТИЛАЦА arrow Још један петоколонаш у служби расправослављивања Срба
Још један петоколонаш у служби расправослављивања Срба Штампај Е-пошта
уторак, 16 јул 2019

 Препоручујем свима који хоће да постану незнабошци ово излагање др. Божидара Митровића

https://youtu.be/VGg5sqHLS-M

Он без длаке на језику тврди да је Еванђеље лажирано, да је ап. Јован у уводној  глави уопште није мислио на Логос него на Словене, да су житија Кирила и Методија, наши први и најдубљи споменици - кривотворине, итд. итд. Наравно, за све је крив Ватикан, а истина је у древној словенској религији.

Лудака је једном довео на своју демонстрацију и монах Антоније, али се вјероватно мало покајао, пошто је овај већ у првих пет минута почео да хули на Еванђеље и Цркву.

Брат ..., заиста не препоручујем да овакве демонизоване људе шаљеш било коме - они су само оруђе ђавоље за још веће збуњивање Срба. И то гдје помоћу њих сатана удара? - На оне Србе који имају народну свијест и осјећај поноса због припадности свом народу, али нису црквени - њих непоменик одвлачи заувијек причајући им приче о древној словенској моћи, истинитој религији коју је Црква покварила, итд. итд. Овакви су далеко опаснији од римокатолика, јер су сатанисти под кринком.

 

Србољуб

Последњи пут ажурирано ( уторак, 16 јул 2019 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 49 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.