header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Генерал Стивен Кваст:САД имају технологију којом се за највише сат стиже до било које тачке на Земљи
Генерал Стивен Кваст:САД имају технологију којом се за највише сат стиже до било које тачке на Земљи Штампај Е-пошта
недеља, 22 децембар 2019

 Амерички генерал-потпуковник Стивен Кваст изјавио је да Сједињене Државе располажу технологијом која омогућава да човек буде пребачен на било коју тачку на Земљи – из било које друге тачке – за највише сат времена.


Кваст је до пре који месец био на челу Тренажне авио-команде у војној бази Сан Антонио, а ово је рекао приликом наступа у Хилсдејлском колеџу.

Још је навео: „Та технологија може бити примењена већ данас. То је аутономна технологија, а не резултат развоја неке од већ постојећих.А заиста омогућава да се из било које тачке за највише 60 минута стигне у било коју другу тачку на планети“.

Генерал Кваст није пристао да открије било шта што би помогло да се закључи како фукнционише чудо-технологија о којој је говорио.

Пре њега су неки други амерички високи официри говорили о „феноменима чија се природа не открива у изворима доступним широкој публици.

Кваст је пензионисан у септембру. Пре само два и по месеца.

Неки амерички медији износе претпоставке да је уклоњен због изјава „поводом питања која су се тицала космичких технологија“.

Ово подразумева: да је рекао и нешто што је било забрањено.

Да ли је и ово о чудо-технологији било под „строго пов.“?

 

Извор: "Факти"

Последњи пут ажурирано ( недеља, 22 децембар 2019 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 20 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.