header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Страшно знамење - пала златна купола са православног храма! (видео) Штампај Е-пошта
уторак, 07 април 2020

Опомена на велику отпадију од Бога и на тај начин ђаволу се даје право да доведе Антихриста, да завлада светом. Можда чак то – не дао Бог! – буде 9. априла у Јерусалиму.


У РУСКОЈ ЦРКВИ ЕКУМНИСТИ СУ ПОЧЕЛИ дезинфиковати крстeвe, ИКОНЕ, дезинфиковати ЖЛИЦЕ ЗА ПРИЧЕСТ затварати храмовe... У Украини У кијевскo ПЕЧЕРСКОЈ Лаври демонизирана ЖЕНА ПОЧЕЛА Урлати-ТЈ ДЕМОНИ ИЗ ЊЕ СУ ВИКАЛИ ПО ХРАМУ -

Демон је урлао по храму- "Како смо вас са овим корона вирусом све потерали испод стола!!! то је наша највећа победа до сада! А то је тек почетак!"

Драга браћо и сестре у Христу !

Ово је врло страшан Божји знак за све нас!

У земљи православне Русије, на упуту богохулника и отпадника лажног отпадника Ћирила, свуда се врши богохуљење против Бога и богохуљење због растварања у алкохолу и паљења Крви Господара Исуса Криста.

Владика и свештеници, пробудите се! Покајте се хитно и престаните злоупотребљавати Христа и Цркву Божју! Не урањајте народ у ове смртне грехе, не урањајте Русију у снагу ђавла! Ви сте одговорни за све овo безакоње! Не дај Боже!

Ових дана у Калуги није било ни урагана, чак ни озбиљног ветра: слаб ветар од 3-4 метра у секунди. Па како би се тако масивна купола дословно могла срушити из храма и разбити o земљу? А то је због одступања од Бога и злостављања Христа од стране клира и падајући под њихову обману, толиких људи - ђаво је добио такву моћ да уништи Божје храмове. А ово је тек почетак! Или ће бити! Ко има ум, нека разуме!

   

 Р.Ј.

Последњи пут ажурирано ( уторак, 07 април 2020 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 25 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.