header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow ПРАВОСЛАВЉЕ-актуелно arrow Грчки посланик: Боље је умрети од грипа, него живети по наредбама непријатеља Христових
Грчки посланик: Боље је умрети од грипа, него живети по наредбама непријатеља Христових Штампај Е-пошта
петак, 29 мај 2020

 Посланик грчког парламента Рахиљ Макри сматра да је у случају поновног увођења карантина боље умрети од грипа, него живети по наредбама непријатеља Христових.

Макри је написала: „Они су нас лишили Крви и Тела Господа нашега. Они нам нису дозволили да узмемо Благодатни огањ... Они су нас, на преверу, утамничили, а ми смо им се повиновали, остављајући нашега Христа, као што су Га ученици оставили“.

Сада желе да учине исто и за Божић, и предвиђају други талас карантина“, - пише Рахиљ Макри. „Међутим, овај пут се нећемо покорити и остављати Христа самог. Боље је умрети од грипа, него живети по наредбама тих... прогонитеља Христових“, - закљичила је политичар.

 

Извор: spzh.news/ru / borbazaveru.info

Последњи пут ажурирано ( петак, 29 мај 2020 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 49 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.