header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow ПРАВОСЛАВЉЕ-актуелно arrow Константин Малофејев оптужио Била Гејтса за епидемију корона вируса
Константин Малофејев оптужио Била Гејтса за епидемију корона вируса Штампај Е-пошта
четвртак, 25 јун 2020

Малофејев, март 2020:

"Када дође до престанка црквених служби,

биће крај света"

Овог месеца, руски милијардер и православни добротвор Константин Малофејев, власник ТВ-е канала „Цариград“, оптужио је Била Гејтса да је заразио људе корона вирусом и говорио о тоталном чиповању Руса. Малофејев, иначе, већ 10 година троши милионе долара у одбрану традиционалних вредности, окупивши око себе сајбер екипу за борбу против содомита и помажући одбрану руског народа у Донбасу. Малофејев се дружи са Путиновим духовником и прврженик је идеје обнављања монархије у Русији.

У пролеће, на врхунцу пандемије, „Светски руски народни сабор“, чији је један од руководилаца „православни олигарх“ Константин Малофејев, обратио се Федералној служби безбедности, Истражном комитету Русије и Генералном тужилаштву да хитно провере информацију да ли је корона вирус, који је већ убио готово 8 хиљада Руси, створен вештачки.

«Још 2010. године, Рокфелеров фонд је „предсказао“ пандемију и њене могуће последице. Од тада, Рокефеллерова фондација више пута је покретала тему глобалне епидемије, у смислу промоције увођења нових информационих технологија, (...) тзв. big data», саопштили су Малофејеви сарадници.

 „Ми морамо сазнати да ли је узрок томе био заражени слепи миш, или иза ове трагедије стоје крупније „звери“: специјалне службе, елитне групе и транснационалне корпорације“, – написао је Малофејев на свом Телеграм – каналу.

У истом посту, Малофејев је тврдио да је Светска здравствена организација добила од Била Гејтса и његове жене две милијарде долара. „Замислите: приватни фонд је други по величини финансијски донатор СЗО-а, најутицајније организације за тако важно питање какво је здравство. Шта је то - низ невероватних случајности или повезаних догађаја? -  пита он. „Да ли ће слеђење њихових препорука довести до значајног смањења броја становника наше земље?“

У последњих неколико недеља, Малофејев је у више наврата говорио о теми коронавируса на свом ТВ каналу Цариград. Критиковао је карантинске мере Москве, скренуо пажњу публике на претњу масовним вакцинисањем и говорио о чиповању становништва од стране Била Гејтства, због чијег су помињања либерали осули паљбу на познатог руског режисера Никиту Михалкова.

Такође, православни бизнисмен остао је незадовољан стратегијом руске владе за превазилажење кризе и назвао је лажном, нудећи своју заузврат.

 „Наша економија није болесна од коронавируса“, ​​рекао је. - Треба нам потпуно другачија економија. Властита. Исправна. Искрена. Рад за националну већину. Економија заснована на нашим вредностима и традицији. "

 „Када дође до престанка црквених служби, биће крај света, - говорио је Малофејев у марту ове године. – Корона вирус није тако страшан. Молебани су помагали и у много тежим ситуацијама, море се раздвојило пред Јеврејима када су напустили Египат по вољи Божијој“.

Либерални, али и неки расколнички настројени православни медији у Русији, оптужују Малофејева да користи православну реторику зарад свог бизниса, док они патриотски пишу да је Малофејев дубоко побожан још од студентских дана.

 

По материјалу са: "Лента.ру"

Приређивач: "Борба за веру"

Последњи пут ажурирано ( петак, 26 јун 2020 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 99 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.