header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow ПРАВОСЛАВЉЕ-актуелно arrow Уредништво: Браћо и сестре у Немачкој, избаците злога између себе! (ср. 1.Кор. 5,13)
Уредништво: Браћо и сестре у Немачкој, избаците злога између себе! (ср. 1.Кор. 5,13) Штампај Е-пошта
уторак, 15 септембар 2020

 Користимо, како повод, вест у прилогу овог обраћања, да све православно освешћене вернике Српске Православне Цркве у Немачкој, позовемо да учине све што је у њиховој моћи да се кримиланац и агент Америке и Ватикана, Младен (Григорије) Дурић истера из епархије диселдорфске и немачке.

У Србији је тако нешто тешко учинити, јер су сви издајнички  епископи „покривени“ од власт имајућих. У дијаспори је другачије, и зато се та предност не сме испустити. 

Треба ли подсећати да је реч о обичном криминалцу у мантији, о чему је „Борба за веру“ писала пуно пута.

Осим тога, реч је о кроатофилу и усташофилу (што се види и из вести ниже), који се молио с јеретицима, читао „Симбол вере“ с латинским јеретицима, уводио жене у олтар, променио вековну праксу причешћивања и затворио храмове у време великог поста и Васкрса, предњачећи чак испред антихристовских световних власти у увођењу сатанистичких корона-мера у наше храмове, који се изругивао и изругује Православљу својим манекенисањем, играњем фудбала и још неким мајмунаријама...

Избаците злога из својих редова, драга браћо и сестре, то је ваш дуг пред Светим Савом!

И не бојте се да ћете се, може бити, огрешити.  Увек имајте на уму да овде није у питању епископ, већ ноторни криминалац, изрод и издајник прерушен у одежде српског епископа!

И наша вам је препорука: не узимајте благослов од овог кваритеља Светосавља и рушитеља Српске Цркве, јер

Благослов јеретика је проклетство“

(Канон 32. Лаодикијског помесног сабора)

  + + +

 РЕТКОСТ - ВЛАДИКА ГРИГОРИЈЕ У "ЦИВИЛУ"

Слика вредна богатства осванула је на Твитеру - владика Григорије у "цивилу"! Једна од ретких фотографија владике дизелдорфског и целе Немачке, који ових дана борави у Загребу.

И на фотографијама се види да је Григорије обучен по последњој моди, мокасине, кошуљица, панталонице, шмекер од главе до пете. И овога пута Григорије је показао да је господин, шармер, а после јучерашњег боравка у Јасеновцу, свратио је до Загреба, где се видео са Дејаном Јовићем, професором међународних односа на Факултету политичких наука у Загребу.

Када је у Републици Српској, владика воли да одигра фудбал са пријатељима, а у Требињу га неретко виђају без мантије, у "цивилу".

 

Извор: "Директно"

Последњи пут ажурирано ( среда, 16 септембар 2020 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 20 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.