header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow ПРАВОСЛАВЉЕ-актуелно arrow Новотарски циркузант "Лепи Јова" - Јован Шумадијски офарбао косу у љубичасто
Новотарски циркузант "Лепи Јова" - Јован Шумадијски офарбао косу у љубичасто Штампај Е-пошта
недеља, 04 октобар 2020

 Иако служи Богу и народу, не запоставља себе и свој физички изглед!

Владика шумадијски Јован (70) одбија да прихвати да га године стижу! 

Упркос томе што се посветио духовном животу, Лепи Јова, како га интерно зову међу свештенством, и те како прати трендове. Како би показао колико је модеран, Јова је искористио не тако свечану прилику да изрекламира своју нову боју косе.

Наиме, он се појавио видно „обојен“ на литургији и полугодишњем парастосу који је одржан поводом смрти владике Милутина у ваљевском саборном храму, а који је служио Патријарх Иринеј.

И док су једни слушали приче из живота преминулог владике, они други су, видно шокирани, гледали у главу Лепог Јове која је била љубичаста, док је браду очигледно заборавио да „прекречи“.

Убудуће, владика шумадијски требало би да размисли о последицама бојења косе, јер фарба не испадне увек онако како смо замислили.

Тим поводом, позвали смо и једног од најпознатијих београдских фризера, Пеђу Божића, који је задужен за фризуре многих познатих дама са естраде, али и господе, а он је одлучио да посаветује Лепог Јову.

- Мислим да је овде у питању колор шампон који су још наше баке користиле. Када се седа влас њиме офарба, он даје ефекат љубичасте боје и углавном га само жене користе - рекао је Пеђа.

- Претпостављам да епископ није желео да овако изгледа, али боја није само резултат производа који на косу наносимо, већ зависи и од урођеног пигмента. На пример, исти овај прелив на нечијој коси биће плав, код неког другог можда повуче на бело, а ето, код владике је испао љубичаст - каже Божић и саветује:

- Требало би да поносно носи своје године и седе власи, а уколико му смета његова природна боја, мој савет је да се убудуће одлучи за неке природније нијансе, како би изгледао боље, млађе и како не би било очигледно да користи хемију - каже фризер.


СМС владика!

Лепи Јован познат је и по скандалу који је направио пре неколико година у Хиландару. Наиме, док је Патријарх Иринеј служио литургију, Лепи Јова је све време стајао поред њега и куцкао поруке усред службе. Такође, да се не одваја од телефона сведочи и она прича када се пре неколико година на друштвеним мрежама појавио снимак на којем музика под шатором пева песму посвећену Јови, а он све то снима телефоном.

 

Извор: "Ало"

Последњи пут ажурирано ( понедељак, 05 октобар 2020 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 31 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.