header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow ПРАВОСЛАВЉЕ-актуелно arrow Језуита и агент ЦИА Добријевић прави хаос у Њујорку
Језуита и агент ЦИА Добријевић прави хаос у Њујорку Штампај Е-пошта
петак, 27 новембар 2020
        Иринеј Добријевић опет прави хаос у Њујорку. По други пут је сменио оца Живојина Јаковљевића, који му се са Управним одбором супротставио због крађе новца за обнову изгорелог храма.
            Народ то није прихватио и почео је са ауто-протестним литијама које ће трајати све док Синод не поништи ову одлуку и не изузме ову црквену општину од Добријевића.

https://serbiantimes.info/protest-srba-u-njujorku

Добријевић је само чекао да умре патријарх како би могао да настави пљачку народног новца. На крају треба додати и то да он, Лонгин и Максим још увек нису поништили фанариотски Устав и корпорације по којима се сва црквена имовина води на поменуту тројицу.

И док трају протести против Добријевића, он је одлетео у Србију да лобира да постане патријарх, како би са те позиције упропастио целу Цркву, а не само своју епархију.

Снимак ауто протеста у Њујорку:

https://twitter.com/IvkovichV/

 

Последњи пут ажурирано ( субота, 28 новембар 2020 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 23 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.