header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow ПРАВОСЛАВЉЕ-актуелно arrow Језуита и агент ЦИА Добријевић прави хаос у Њујорку
Језуита и агент ЦИА Добријевић прави хаос у Њујорку Штампај Е-пошта
петак, 27 новембар 2020
        Иринеј Добријевић опет прави хаос у Њујорку. По други пут је сменио оца Живојина Јаковљевића, који му се са Управним одбором супротставио због крађе новца за обнову изгорелог храма.
            Народ то није прихватио и почео је са ауто-протестним литијама које ће трајати све док Синод не поништи ову одлуку и не изузме ову црквену општину од Добријевића.

https://serbiantimes.info/protest-srba-u-njujorku

Добријевић је само чекао да умре патријарх како би могао да настави пљачку народног новца. На крају треба додати и то да он, Лонгин и Максим још увек нису поништили фанариотски Устав и корпорације по којима се сва црквена имовина води на поменуту тројицу.

И док трају протести против Добријевића, он је одлетео у Србију да лобира да постане патријарх, како би са те позиције упропастио целу Цркву, а не само своју епархију.

Снимак ауто протеста у Њујорку:

https://twitter.com/IvkovichV/

 

Последњи пут ажурирано ( субота, 28 новембар 2020 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 162 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

 ОБАВЕШТЕЊЕ:

Сви текстови оца Дамаскина Светогорца на нашем сајту могу се пронаћи у његовој рубрици, која је унутар „Рубрике сарадника сајта“ (са леве стране гледано у правцу монитора).

 + + +

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.