header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow Шабачки епископ – јеретик Лаврентије прима вакцину – да запечати своју издају Христа
Шабачки епископ – јеретик Лаврентије прима вакцину – да запечати своју издају Христа Штампај Е-пошта
уторак, 19 јануар 2021
 Епископ шабачки Лаврентије, данас је на Торлаку примио вакцину против корона вируса, у друштву министра здравља, др Златибора Лончара, потврдио нам је овај најстарији архијереј СПЦ по годинама живота и архијерејске службе.
          Владика, који за неколико дана, на Савиндан, пуни 86 година, каже да је Црква, кроз историју, увек водила рачуна о здрављу народа, што и сада чини.

- Сопственим примером желим и хоћу да покажем нашим људима да морају да брину о свом здрављу, а сада је на реду примање вакцина против ове пошасти која се зове корона вирус – каже владика. -Морамоп да цени и бригу и трошак државе да нам обезбеде заштиту, а наше је да будемо одговорни и према себи и према ближњима својима, али и другима, па је заштита, кроз вакцину, један од тих начина.Хвала надлежнима што су се добро спремили и организовали за ову важну, не само лекарску, већ, рекао бих, народну и државну акцију за заштиту здравља становништа.

Епископ Лаврентије је, иначе, први у СПЦ, завештао органе на ВМА пре још десетак година.

Извор: "Вечерње новости" 

+ + +

Осврт "Борбе за веру":

Епископ Лаврентије екуменише деценијама -  водио на поклоњење римском архијеретику 40 свештеника (видео ниже), којом приликом су сви они добили по један златник из руке српског крвника - папе; Лаврентије се поклонио и благосиљао поклоњења гробу надбискупа геноцида Алојзија Степинца (овде:); Лаврентије жели у Србији папу и Далај Ламу (овде:);  Лаврентије је одржавао екуменистичке црне мисе у манастиру Светог Николаја у Соко Граду (овде); Лаврентије је шуровао са суботарима и тајним друштвима;  Лаврентије је вакцинисањем само запечатио своју пређашњу издају Христа!

     

 

Наднаслов, фотографија у наслову  и видео - "Борба за веру"

Последњи пут ажурирано ( среда, 20 јануар 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 31 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.