header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow Хаотичне сцене у Јерусалиму: Нови немири и сукоби због корона мера (видео)
Хаотичне сцене у Јерусалиму: Нови немири и сукоби због корона мера (видео) Штампај Е-пошта
среда, 10 фебруар 2021

 Хаотичне сцене забележене су у Јерусалиму када је на протесту против рестриктивних мера против вируса корона дошло до сукоба између полиције и демонстраната.

Стотине мушкараца Хареди заједнице окупило се у уторак увече на протесту против мера јавног здравља, посебно због затварања школа, познатих као јешиве.

Почетак окупљања протекао је мирно, а демонстранти су слушали говоре лидера заједнице. Међутим, након завршетка скупа, демонстранти су отишли у оближњу улицу и почели да се свађају са полицијом, палили су контејнере и блокирали саобраћај, преноси РТ.

Према извештајима локалних медија, демонстранти су полицајце гађали каменицам и другим предметима. Полиција је употребила водене топове да растерала демонстранте, а најмање једна особа је приведена због немира.

      

Извор: "Спутњик"

Последњи пут ажурирано ( среда, 10 фебруар 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 91 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.