header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow "Логично": Договор Ватикана и глобалиста?
"Логично": Договор Ватикана и глобалиста? Штампај Е-пошта
среда, 10 март 2021

 Papa Franjo upozorava na drugi Veliki potop. Zašto?

Ovoga puta za potop će biti odgovorne klimatske promjene, a ne ljudska raskalašenost i grijeh i kao posljedica toga, Božja kazna. Prema papi Franji, čovječanstvo bi trebalo više pažnje posvetiti globalnom zatopljenju, korupciji i nepravdi.

Poglavar Rimokatoličke crkve, papa Franjo, upozorio je čovječanstvo na prijeteću nesreću, odnosno na drugi “Veliki potop.” 84-godišnji papa rekao je da će za razliku od prethodnog biblijskog potopa, kojeg je Bog dopustio zbog ljudske razuzdanosti, drugi potop navodno izazvati- klimatske promjene.

Papa Franjo također je pozvao svjetske čelnike na ulaganje više napora u borbu protiv svjetskog zatopljenja i nepravde, navodi se u isječku iz nove knjige razgovora s papom, koju je don Marco Pozza nazvao ”O porocima i vrlinama.”

Govoreći o biblijskom potopu, papa Franjo poziva čovječanstvo na uzimanje u obzir porast temperatura i topljenje ledenjaka kao stvarnih prijetnji, prije nego što bude prekasno, stoji u odlomku. Ako ljudi ne budu htjeli promijeniti svoje sadašnje stavove i načine života, Bog će uzeti stvari u svoje ruke i očistit će svijet od korupcije i nepravdi, tvrdi argentinski isusovac.

Vrline poput razboritosti, suosjećanja i empatije trebaju biti u prvome planu kada se čovječanstvo bavi problemima koji opterećuju svijet, dodao je.

Sada su stvari već jasne. Širenje straha s biblijskim otiskom nije blisko jednom papi. Vatikan je duboko involviran u Agendu “Globalno zatopljavanje” koja za cilj ima nametnuti CO2 porez. To je očito razlog što više ne slušamo o “pedofilima” i “homoseksualcima” iz Vatikana, korupciji vatikanske banke i “mrtvim bebama” zakopanim u crkvenim dvorištima. Između Vatikana i globalista je pao dogovor, to je sada jasno svakoj logičnoj osobi.

Budimo oprezni, većina svećenika u svojim župama nisu svjesni što se događa i vjerojatno nesvjesno participiraju u cijelom projektu. Samo određeni broj svećenika u Hrvatskoj i BiH propituje aktualnu krizu i dogmu zvanu “globalno zatpljenje”. Sve nas čeka velika ideološka borba za duše malih i poštenih ljudi.

 

 

Последњи пут ажурирано ( среда, 10 март 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 40 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.