header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow "Кла ТВ": Пошаст доминације над светом
"Кла ТВ": Пошаст доминације над светом Штампај Е-пошта
недеља, 25 април 2021

 Снашло нас је безброј пошасти. Сада нас је снашла једна пошаст владања светом, која је гора од куге, протеже се кроз све области живота и прети нашој слободи, нашем поседу и нашим животима. У овом документарцу, у 8 компоненти, ће се приказати како се учвршћује сумња на злоупотребу помоћу ковид-19 сценарија. На светлост дана су изашла документа која ту сумњу појачавају. Постоји ли неки начин да се одузме моћ светским владарима и онима који изазивају панику и држе нас тренутно поробљеним?

Већ су нас сналазиле безбројне пошасти: маларија, колера, жутица и слично томе, а онда као најгора-куга! Преко ноћи су умирала читава људска племена или народи. Али сада нас је снашла једна пошаст која је гора од куге-и не, није опет корона- много горе: то је једна духовна пошаст владања светом-изазвана од једне веома опасне секте која жели да господари светом. Када њена инкубација прође, то значи, када се отворено пројави, онда ће човечанство жалити за ”добрим, старим временима” за време куге. Јер куга је по кратаком поступку својим жртвама преко ноћи узимала живот. Насупрот томе, ова пошаст владања светом, намерно оставља своје жртве у животу и мучи их сваког сата и сваког минута. Њихове жртве имају сувише мало да би могле живети а сувише много, да би могле умрети. Зато су њихове муке горе од смрти. Пошаст владања светом шуњајући се нагриза све области живота и свуда долази до изражаја: као нпр. кроз присилу на сиромаштво, кроз систематско одузимање имовине, одузимањем све већег броја људских права, нпр. право на телесни интегритет, право на поседовање приватне имовине или одузимањем различитих права на слободе; значи, свакодневне муке због све већих ограничења, претераних прописа, све већег надзора па све до потпуног понижења у тоталитарној робовласничкој држави. Хранљиви нектар ове растуће пошасти су наша слобода, наша имовина, наш живот, другим речима: њихова моћ се храни нашим губицима, нашим мукама и нашом немоћи. Она подсећа на мутираног вампира који и поред ситости крвљу, мора и даље на друге начине да мучи своје жртве. И нико сада не тврди да под небом не постоје овакве силе и да њихова инкубација није већ у току. Ако човечанство носиоце ове пошасти не стави подхитно у карантин-у затвор, доћи ће до дефинитивног избијања ове пошасти-то значи: до остварења једне сатанске секте која жели да влада светом. По чему се препознаје ова секта? На првом месту по непрестаним лажима, преварама и манипулацијама. Ona подмукло задобија моћ са аргументима да се народ штити, са превентивом, борбом против непријатеља и томе слично. При томе обмањује народ као вук црвенкапу. Она без имало савести гради своју моћ на основу измишљеих тврдњи које се простиру чак и до физичке немогућности.

Ако ми, даље, да тако кажемо тестирамо светски корона-сценарио на вирулентност овог вируса светске власти, ни у ком случају, тиме не доводимо у питање потребу за државном анализом ризика и заштитних мера код пандемија. Баш напротив: свака влада, која свој народ још превенцијом неће да сачува од болести и пандемија, морала би се сматрати за неодговорну и опасну. Али још опасније би биле владе које би своје анализе ризика злоупотребљавале, да би изградиле своју сопствену моћ или моћ владара из сенке који су изнад свега. Да се овде, у целокупном ковид-сценарију, како изгледа, управо о томе ради, потврђују документима следећих осам компоненти. Они воде ка једној великој почетној сумњи.

1.                Година 2009: у мају 2009. године СЗО је променио дефиницију пандемије у двема важним ставкама: ”АРТЕ” је ове промене у дефиницији за пандемију сажето изнела: Пре је био услов ”један огроман број смртних случајева и оболелих у више држава”. То данас није више тако. Сада је довољно за проглашење пандемије, да се патоген брзо и масивно шири у минимално два, од шест региона СЗО (…) Колико је људи широм света оболело или умрло, није више критеријум за једну пандемију.

АРТЕ-документарац ”Профитери страха”, ивор: Quelle: youtube.com, Doku | Profiteure der Angst - arte 2009, 27.03.2020

”Експрес новине” су сажето изнели овај догађај у њиховом издању број 32, објављено у мају 2020 са речима: Корона-хистерија без доказа. СЗО понавља своје преступе. Понавља своје преступе зато јер је СЗО са својим пандемијским пророчанствима доводила народе у стање панике и одводила их у дефиците у износу више милијирди.

Quelle: Express Zeitung: (dito: www.kla.tv/16434)

И то што је јавност дозволила промену дефиниције је било чисто лудило. Код мање од 10 инфицираних одмах зазвонити на узбуну да је пандемија, равно је лудилу као кад би се због пар пушача у кафани позвали многобројни ватрогасци и истовремено се објавила ванредна ситуација. ”Пушење је смртоносно”овако или онако! Па ми више никада не бисмо били слободни! Стварне пандемије, као што је куга, узимале су веома брзо своје жртве иако тада није било авиона, да су све заштитне мере заказале. Или је неко био - из ко зна којих разлога - отпоран на те смртоносне таласе, или је то био крај. Са друге стране, отпорни су могли жртве од куге да збрињавају, негују и сахрањују, а да се они сами не разболе. Тако и никако другачије се одвијају стварне пандемије-још и данас-без обзира на нове дефиниције.

2. Година 2010: само годину дана након што је СЗО променила дефиницију пандемије, појављује се један разрађени документ Рокфелер-фондације који на 54 стране приказује један вирусни хорор-сценарио чији је ток, кад се погледа уназад, потпуно, до у детаља идентичан са актуелном пандемијом ковида-19. Само што се тамо не спомиње Lockdown него LOCKSTEP, са свим његовим разорним, економским последицама. Због његове обимности и сценарија пандемије под тачком 3 и 8, овде ћемо изнети само неколико оригиналних цитата оригиналног Рокфелеровог сценарија. Треба имати пред очима, да су ови редови написани још десет година пре ”Озбиљног сценарија”.

Цитат Рокфелеровог сценарија: ”Пандемија је такође имала и смртоносно дејство и на економију: интернационално кретање, како људи тако и робе је заустављено, туризам је ослабио и глобални ланци снабдевања прекинути. Чак су мала, локална пословања и пословне зграде остајале месецима празне, без запослених и муштерија... Кинеска влада није била једина која је предузела екстремне мере да заштити своје грађане од ризика и могућности заразе. Током пандемије, национални лидери широм света проширили су свој ауторитет и наметнули прописе становништву и ограничења да би се спречило ширење ваздуха дисањем: од обавезног ношења маски до контролисања температуре на улазима у заједничке просторије као што су железничке станице и супермаркети. И након престанка пандемије и даље су остале контроле и надзор грађана и њихових активности, чак су постале још интензивније”. Крај цитата.

Вреди преузети све текстове, такође и ове које следују у трећој компоненти, пажљиво их простудирати и упоредити их са данашњицом. Да ли се овде ради о неком Божијем пророчанству или о пошасти владања светом?

3. Година 2012: Немачка влада je разрадила једну анализу ризика за заштиту становништва од једне, у будућности очекиване ковид-пандемије и објавила је под бројем 17/12051. Не може се веровати сопственим очима јер је то јасно препознатљив наставак, удубљивање у материју, до у детаља разрађена верзија Рокфелеровог сценарија. Да скратимо: на ових 80 страна А4 формата свеобухватне анализе ризика, описан је по редоследу, целокупан ток актуелне корона-пандемије до најситнијих детаља. Ништа мање него десет пута је буквално  речено да се ради о САРС корона вирусу-укратко (КоВ), може се видети на страни 5, 58 и 59. Ковид пандемија тамо почиње тачно у Кини, са њеним избијањем, шири се преко продаје животиња целим светом. Онда следе идентични сезонски годишњи подаци, када и којим путем је вирус стигао до нас, у Европу, какав му је ток. И то све осам година пре садашњег сценарија! Онда целокупно закључавање које је њиме изазвано са целокупним детаљним државним прописима о карантену, обавезним маскама и обавезним пријавама и свему осталом што уз то иде, што нам се преко медија већ месецима наређује-све то стоји тамо дословно написано. При читању се стиче утисак као да је то један идентичан скрипт за филм који се тренутно одвија у целом свету. Само што се ми сада налазимо у првом таласу, док тамо морају проћи још 2 следећа таласа у току од три године док се не развије погодна обавезна вакцина.

4. Постоје само 2 опције: Или је овај целокупнан ток пандемије написан од неког великог пророка, кога свет још никад није видео или се овај целокупни ток пандемије има одвијти тачно по овом скрипту-многобројне жртве - са или без њих. Једна велика почетна сумња, да се ток пандемије мора прилагодити скрипту, настала је из следећих чињеница: оно што се никако не поклапа са скриптом су тамо наведени бројеви жртава пандемије.

Док сценарио говори о милионима умрлих од ковида широм света, којих ће бити упркос свим заштитним мерама, реални број умрлих се налази између нуле и неколико хиљада. И они су најчешће умрли не од ковида-19 већ са ковидом-19, како приговарају светски вирусолози. Међутим, сценарио прети додатним милионским жртвама широм света, ако се режимске, заштитне мере не буду тачно спроводиле. Шведска и Белорусија су оповргнули те прогнозе скроз прагматично, тако што се нису придржавале ових ковид-прописа и упркос томе су забележиле само један, не тако опасан талас грипе. И управо то су прогнозирали велики ауторитети међу вирусолозима итд. који су од почетка панику због пандемије оценили као велику превару. Можда највећу потврду ове почетне сумње лиферује поменута анализа ризика Немачког парламента са њиховим прогнозама о поштеди. Јер тако је, као да се једној куги може наредити где мора да стане, детаљно описано на странама 69 до 76, ко ће све од долазеће ковид-пандемије бити поштеђен. Међу поштеђенима су тачно опет сви они који су до сада стварно били поштеђени. Завршетак свих тих набрајања сачињавају сектори у медијима и култури. Цитат: ”Медији могу и даље да обављају своја извештавања. (…) У области културе, спорта и забаве ће се капацитети смањити. Службена обавештења, препоруке и начини понашања ће се преносити преко државних, јавних медија.” И као завршна тачка у овој анализи ризика немачког парламента од 80 страна, као највеће изненађење овог пророчанства: да се не верује рођеним очима шта пише на страни 76 под насловом ” симболичне грађевине”, дословце стоји ово:” На важне грађевине пандемија не утиче”. Без обзира којим речима ће се аутор овог текста оправдати, критички посматрач, који је намирисао опасност, под грађевинама са симболима подразумева све оне грађевине по целом свету, испред којих нпр. стоје на хиљаде обелиска, финансијске-сигурносне установе, зграде влада, на којима се налазе, колико познати тако и злослутни троуглови, нацртана сунца, углови, кругови, ознаке удружења итд. којима је означена масонерија. То, као кад би неко могао праву пандемију имати под контролом, једноставно је премазати неком новом дефиницијом крвне пасхе, пише на страни 75 ове анализе ризика у сектору ”Финансије и осигурања”.

Банке - радна способност је дозвољена

Берзе - радна способност је дозвољена

Осигурања - радна способност је дозвољена

Финансијске услуге - радна способност је дозвољена

5. Али и такође посебно фармацеутска змија, која се налази испред сваке апотеке и сличних установа, која се симболично увија око познатог Ескулап-штапа, рефлектује тај, до сада не постојећи, како каже анализа-предвидив ток пандемије. Нико није био више поштеђен од ове ковид-пандемије нити је истовремено имао велик профит од ње као што је управо случај са великим фармацеутским кућама и њиховог сатанског симбола-змије.

6. Такође већ 8 година пре наше актуелне ковид-пандемије, на светлост дана је изашао шаљиви стрип, нацртан 2012 године, који од А до Ж детаљно приказује, како се из Кине на цео свет проширује вирус путем трговине животиња, како све треба да доведе до потпуног застоја светске економије и стављања свеукупног становништва под светску диктатуру. Турски "Бејаз ТВ" је открио овај стрип и хитно замолио да се цео свет обавести о томе, како би се разумео начин контроле, у којој се ми сад тренутно налазимо. Овај стрип такође детаљно приказује многе аспекте ковид-19 пандемије, укључујући светско закључавање. Његов аутор је био нико други него одељење за ”међународне односе и развој ЕУ-комисије” и носи назив ”Заражен”. Овај стрип није био намењен јавности већ само за запослене бирократе у ЕУ-парламенту и за елиту. Кла.ТВ је известила о томе (види: http://www.kla.tv/16831)

7. Сабласним синергијама још увек недовољно, такође су две шаке у рукавицама, на Мадонином ЦД-омоту албума ”Мадам Х”, који је објављен пола године пре избијања ковида, куцале на једној симболичној старој писаћој машини, марке ”Корона”, један симболичан текст. Мадона је доказано сатаниста високог ранга, једна од певачица, која то на целом свету најбоље симболизује.

8. ЗАКЉУЧАК: Представљена симулација заразе у Њујорку, од стране Била Гејтса, са преко 60 милиона мртвих, пар месеци пре настанка тзв. ”Стварног случаја”, додала је само још тачку на слову ”И” једног свеприсутног предзнања елите. Ако ових осам компонената стварно потврђују почетну сумњу о духовној зарази, да се влада светом, онда несвесно човечанство има посла са, за егзистенцију претећом, сатанском сектом, која жели да господари светом. Онда је целокупно човечанство већ заражено са овом духовном заразом и време инкубације тече. Да би се њено дефинитивно избијање правовремено спречило, потребно је, против њених узрочника предузети много строжије мере од ових које они сада чине против целог света. Али једна духовна зараза се не може савладати ни маскама, ни карантенима, дезинфекционалним средствима и слично томе. Постоји само један једини начин за надмоћ: Све који су злоупотребили своју власт и главне узрочнике, тј. оне који су нас поробили стварајући панику и бескрупулозне владаре света, треба пронаћи и одузети им власт. Ко да им одузме власт? Да им се одузме власт од још увек постојећег судства а ако они и даље одбијају да врше своју дужност - како већ стоји у закону и уставу - онда од стране сувереног народа.

Ове овде поменуте везе се морају подхитно представити целом свету-помози и ти, тако што ћеш их још данас поделити са твојим контактима који су за то отворени, поуздани и који ће их даље ширити.

 

Превод са немачког за "Борбу за веру": Данијела Брунер

Извор: https://www.kla.tv/16985


Последњи пут ажурирано ( недеља, 25 април 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 18 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.