header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow „Логично“: prof. Michel Chossudovsky: Izraelska „vakcina ubica“
„Логично“: prof. Michel Chossudovsky: Izraelska „vakcina ubica“ Штампај Е-пошта
понедељак, 28 јун 2021
 50 % zaraženih bilo je potpuno vakcinisano (2 doze)

Izraelska vlada je sada potvrdila da je 50 % zaraženih bilo potpuno vakcinisano (2 doze). Ovo sugeriše da Pfizer mRNA vakcina ne samo da pogoduje smrtnim slučajevima i povredama, već je rezultirala i porastom Covid pozitivnih slučajeva.

Štaviše, izvještaji potvrđuju da su vakcinisani doprinijeli širenju virusa na one koji nisu primili mRNK vakcinu.

Prema Israeli National News:

„Izraelska kampanja za promociju vakcine protiv koronavirusa – koja se sada fokusira na mlade tinejdžere – ide punom parom, uprkos statistikama koje su iznijeli vladini zvaničnici, a pokazuju da je polovina nedavno zaraženih Covidom-19 bila potpuno vakcinisana.“

Šefica javnog zdravstva, dr Sharon Alray-Price, otkrila je uznemirujuće činjenice na medijskoj prezentaciji 23. juna. Prema njenim podacima, od 891 slučaja koronavirusa potvrđenog samo u posljednjih mjesec dana, polovina je primila obje doze Pfizer mRNK vakcine.

Prema izvještaju na kanalu 12, u mjesecima od uvođenja vakcina, 6.765 ljudi koji su primili obje doze zarazilo se koronavirusom, a epidemiološko praćenje otkrilo je da se dodatnih 3.133 osoba zarazilo Covidom-19 preko tih vakcinisanih osoba.

Uprkos ovim nalazima, vlada Netanyahuovog nasljednika premijera Naftalija Bennetta posvećena je osiguranju pune vakcinacije (2 doze) kao sredstva za suzbijanje „virusa ubice“.

Kao rješenje se podržava „vakcina ubica“ koja je rezultirala bezbrojnim smrtnim slučajevima i povredama. „Informativna kampanja za podsticanje vakcinacije i isticanje važnosti pridržavanja karantina“ pokrenuta je 24. juna 2021. Razmišlja se i o ponovnom obaveznom nošenju maske za lice.

Iako su podaci o smrtnim slučajevima i povredama u Izraelu koji se mogu pripisati mRNA Pfizer Biotech „eksperimentalnoj“ vakcini Tozinameran nedostupni, „zvanična“ baza podataka EU o neželjenim reakcijama na lijekove potvrđuje da je eksperimentalna mRNA vakcina ubica: 15.472 mrtvih i 1,5 miliona povrijeđenih (50 % ozbiljno) u vezi sa mRNK  „vakcinama“ protiv Covida-19. (Pfizer, Moderna, AsraZeneka).

Što se tiče vakcine Pfizer (koja se primjenjuje u Izraelu), podaci za EU ​​su sljedeći: 7.420 smrtnih slučajeva i 560.256 povrijeđenih do 19. 6. 2021.

 

Autor: prof. Michel Chossudovsky

 

Последњи пут ажурирано ( понедељак, 28 јун 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 31 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.