header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow У Америци се отварају концентрациони логори
У Америци се отварају концентрациони логори Штампај Е-пошта
четвртак, 12 август 2021
           На сајту NaturalNews појавио се чланак у коме Мајк Адамс пише да је у Америци почело активирање концентрационих логора за људе који не желе да се вакцинишу и који не поштују мере које прописује амерички државни Центар за контролу болести (ЦДЦ). Ова вест има велику важност за човечанство јер знамо да се зло које започне у Америци углавном брзо прошири на све земље света. У чланку пише:
рошлог петка, гувернер Тенесија потписао је извршну наредбу којом се Националној гарди даје овлашћење да киднапује невакцинисане људе под претњом оружја и да их насилно одводи у ковид логоре за "присилно затварање“ распоређене широм државе. Сада су се појавили нови детаљи о сличном плану који је Центар за контролу болести (ЦДЦ) иницијално покренуо 2020. године у коме се позива на то да ковид концентрациони логори буду оперативни на "нивоу кампова / сектора" који ће бити настањени појединцима означеним као "високоризични“ а који би били присилно одвојени од својих породица и домова тако што би их ухапсио ЦДЦ.
Документ под насловом "Привремена оперативна разматрања за примену заштитног приступа за спречавање инфекција КОВИД-19 у хуманитарним установама“, објашњава да ће ЦДЦ испунити «минималне хуманитарне стандарде“ тако што ће, на пример, осигурати сапун и основна средства за чишћење како би затвореници ковид логора могли чистити своје затворске ћелије.»
Између осталих страхота, овај документ ЦДЦ-а отворено позива на раздвајање парова и породица, а затим признаје да ће ова радња изазвати екстремне психолошке трауме међу Американцима који су мета и који су отргнути из својих домова и смештени у ковид концентрационе логоре:
 «Поред ризика од стигматизације и осећаја изолације, овај приступ заштите може имати значајан психолошки утицај и може довести до значајног емоционалног стреса, погоршати постојећу менталну болест или допринети анксиозности, депресији, беспомоћности, тузи, злоупотреби супстанци или размишљању о самоубиству међу онима који су раздвојени.»
У документу се објашњава да ће ови ЦДЦ ковид кампови бити строго примењивани заробљенички логори названи "зелене зоне“, а ЦДЦ објашњава да се "неће толерисати никакав улазак у зелену зону или излазак изван ње“. Није јасно како ЦДЦ планира ово да спроведе, али чини се прилично очигледним да ће то укључивати наоружане стражаре и мере физичке безбедности, попут ограда од бодљикаве жице.
ЦДЦ сматра да су невакцинисани људи "високоризични", што значи да би Американци могли бити мета медицинске отмице и затварања у логор само због њиховог одбијања да приме смртоносне експерименталне вакцине. "

Нека нас Господ сачува и укрепи у временима које долазе.

 

Приредио и превео: Вељко Б. Ужичанин

 

ПОМОЗИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ"


НЕКА БИ ВАМ ГОСПОД УЗВРАТИО ИЗОБИЉЕМ СВОЈИХ ДАРОВА! 

 

Повезани текстови:

- Татјана Грачова: Царство антихриста у акцији или шта се спрема за оне који одбију вакцинацију (видео) 

Последњи пут ажурирано ( петак, 13 август 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 29 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.