header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow "Пандемијски" профитери или ко стоји иза фармакомафије
"Пандемијски" профитери или ко стоји иза фармакомафије Штампај Е-пошта
петак, 20 август 2021

 У јучерашњем тексту могли смо видети како корпорације преузимају суверенитет од држава склапањем уговора којима се укида државно право. Данас идемо узводно да видимо ко је ђаво иза ове операције…

Као и увек, најбољи начин потраге јесте да пратите траг новца. Недавно смо имали вест да је компанија БиоНТек, део Фајзер корпорације, зарадила преко сто пута више новца у другом кварталу 2021. године него у другом кварталу 2020:

„Финансијски резултати за други квартал 2021 (неревидиран)

Приходи: Укупни приходи процењени су на 5.308,5 милиона евра за три месеца завршена са 30. јуном 2021. године, у поређењу са 41,7 милиона евра за три месеца завршена 30. јуна 2020. године.”

Сасвим природно, фармакомафија је тиме породила нове милијардере:

Али није ту укључен само Фајзер/БиоНТек – читава коронапревара је гигантска пљачкашка операција коју глобална популација плаћа новцем и животима:

Duration / Трајање: 24:43 (енглески) [15:22] Millionaire Club Grows Despite Pandemic

 https://www.youtube.com/watch?v=nV-

Ако покушате да нађете имена власника корпорације Фајзер, то ће ићи мало теже. Имена конкретних особа нећете наћи, али ћете наћи власнике у виду инвестиционих фондова. Биће занимљиво сазнање да само две од ових финансијских корпорација – Вангард и БлекРок – држе контролне пакете готово свих фармацеутских фирми и медијских кућа:

 

Имајте у виду да се ови односи прилично брзо и често мењају, као и да инвестициони фондови држе акције међусобно. На пример, Вангард је највећи деоничар у БлекРоку. Тиме се ствара застрашујући скривени монопол који располаже са око 20 билиона (20 хиљада милијарди) долара, чије власнике није лако наћи. Ипак, уз мало труда можете наћи позната имена иза фирми Rothschild Investment Corp. и Edmond De Rothschild Holding. А у изврсном документарцу који је на Битшут послао Truthseeker, међу власницима Вангарда наћи ћете и имена фамилија Буш, Ду Понт, Вандербилт, британску краљевску фамилију, фамилију Морган и италијанску фамилију Орсини:

 https://www.bitchute.com/video/Jze7hSHN9mP2/

БлекРок је још занимљивији: Та фирма позамљује новац америчким Федералним Резервама (приватној организацији која игра улогу централне банке Сједињених Држава), истовремено има саветничку улогу и ФЕД-у, и развија им софтвер!

  https://www.youtube.com/watch?v=

У још дубље истраживање читаоци са српског језичког подручја могу кренути преко овог текста, а читаоци са енглеског језичког подручја могу кренути одавде, и могу преузети извештај ‘Глобалне правде’ под насловом „Ужасна историја фармакомафије“ (енг). И што више сазнајете о овој теми, све вам је јаснија злочиначка природа коронапреваре, изникла на демонском монополу ове злокобне пирамиде финансијске моћи.

Треба ли опет да поновим да се све ово лечи суђењем злочинцима (дакле силом) и Биткоином – да се више никад не понови…

 

Извор: https://hive.blog/hive-

Последњи пут ажурирано ( петак, 20 август 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 9 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.