header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow Српско Министарство здравља издаје доказ о коронапревари
Српско Министарство здравља издаје доказ о коронапревари Штампај Е-пошта
недеља, 19 септембар 2021

 На дан 28. августа ове године, Удружење „Родитељи несталих беба Србије“ упутило је Министарству здравља Републике Србије неколико конкретних питања о коронапревари. Зашто нас одговор није изненадио…

Била су то сва она питања која режимски ‘новинари’ неким чудом никако да се сете и поставе их кризном штабу или министру лично. Удружење је поднело захтев за приступ информацијама од јавног значаја Министарству Здравља Републике Србије на основу Закона о слободном приступу информацијама од јавног значаја. Удружење је кратко и јасно затражило:

1. информације и доказе о научним студијама које се тичу способности и релевантности ПЦР теста,

2. научни доказ о изоловању вируса SARS-CoV2 и

3. научне доказе, о студијама које доказују да су мере заштите против коронавируса попут маске, дистанце и слично успешне у спречавању ширења вируса.


Одговор је стигао изненађујуће брзо: Већ 1. септембра државни секретар Мирсад Ђерлек доставио је званичан одговор у коме се дословно каже да „Министарство здравља не поседује тражене информације.“ (види насловну слику са документом)

Вест се по Србији проширила као пожар, упркос очекиваној чињеници да је државно-корпоративни медији нису објавили. Још ће се више проширити после данашњег великог свенародног протест против ковид пропусница, присилне вакцинације и кршења људских права током пандемије Ковид-19 који је одржан улицама Београда у организацији Антиглобалиста Србије и уз подршку многих патриотских и породичних организација, удружења покрета и странака. Београд се тиме укључио у нову акцију планетарних протеста против глобализма и медицинске диктатуре. Извештај са протеста можете погледати овде:

Више држава у Европи најавило је укидање свих мера против короне, одлуке су већ донеле Данска, Чешка и Шведска а судећи по изјави председника републике Зорана Милановића, изгледа да је и Хрватска близу те одлуке:

Превара је пала, и сад наступа питање одговорности. И управо избегавање питања одговорности прети да повуче свет у потпуни хаос…

 

ПОМОЗИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ"


НЕКА БИ ВАМ ГОСПОД УЗВРАТИО ИЗОБИЉЕМ СВОЈИХ ДАРОВА! 

Извор: https://hive.blog/hive-

Последњи пут ажурирано ( понедељак, 20 септембар 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 91 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.