header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow Проф. Редко – лекар који у Русији разбија коронашке лажи
Проф. Редко – лекар који у Русији разбија коронашке лажи Штампај Е-пошта
четвртак, 04 новембар 2021

 „Прва фаза испитивања вакцине Спутњик В такође није објављена.

Кажу да су сви пацови мртви.

Професор Редко

Не верујем Гинцбургу:

Професор Редко о томе шта скрива статистика вакцинације против COVID-19

Све Русе занима статистика колико људи вакцинисаних против COVID-19 ипак заврши у болницама са инфекцијом вируса корона. Да не спомињемо, да иду приче о смрти међу становништвом након вакцинације против COVID-19.

Званично, нико не потврђује ову информацију, али и не пориче - једноставно нема статистике. Постоји могућност да су подаци толико негативни да се не сматра ни потребним прикупити их, а камоли објавити. Ово мишљење је Јавном сервису изнео доктор медицине, професор Александар Редко.

Лекари су се обратили Државној думи са захтевом да достави податке о вакцинацији. Међутим, није било одговора на захтев, пренео је Царьград, позивајући се на аутора писма, доктора медицине Дмитрија Еделева.

Зашто власти држе затворену статистику о вакцинацији против COVID-19?

 „Руси су забринути због садржаја питања: нема података јер су страшни или их нема, јер их нико није прикупио? Ја, ипак, могу претпоставити да је овде два у једном. Они нису сабрани јер од њих не очекују ништа добро и стога нису. Прва фаза испитивања вакцине Спутњик В такође није објављена. Кажу да су сви пацови мртви. Нисам био присутан и нисам видео никакве документе. Али тренд је исти. Нема података. Руководиоци клинике кажу да је мање од 1% примљених вакцинисано, а патолози кажу да је међу умрлима који су дошли код њих вакцинисано од 55 до 62%. Могу ли ово да докажем? Не. Али страни подаци су ближи цифрама“ патолога, поделио је своје мишљење Редко.

Доктор је подсетио да је прошле године у Монголији оболело 2,5 хиљада људи, а умрле су 2 особе. У фебруару-мају ове године тамо је вакцинисано 97 одсто становништва. А онда је у земљи почео нагли скок пандемије.

 „У првој половини 2021. године у Монголији је забележено 240 хиљада оболелих и 960 смртних случајева. То је чињеница.  И то одговорно тврдим. И уклапа се у мој модел, а не у модел творца „Спутњик В Гинцбурга. Не верујем му. Да није било најаве обавезне вакцинације, не бих се дотицао ни ове теме. Али у садашњој ситуацији морамо да заштитимо наше грађане најбоље што можемо“, резимирао је професор.

Раније је академик Гундаров оптужио челнике Министарства здравља и Роспотребнадзора за неосноване изјаве. Виролог сматра да се смртност у пандемији уопште није повећала зато што је вирус толико опасан. Разлоге види у жалосној организацији здравствене заштите и застарелим мерама.

А Лига за заштиту пацијената је отворено изјавила о умирању након вакцинације против COVID-19.

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

Извор: "Борба за веру" / osnmedia.ru/o19/

Последњи пут ажурирано ( петак, 05 новембар 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 50 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.