header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow Погрешно је невакцинисане оптужити за пандемију
Погрешно је невакцинисане оптужити за пандемију Штампај Е-пошта
уторак, 23 новембар 2021

 Верујемо да су сви читаоци прочитавши овај наднаслов помислили да је наш или да је преузет од неких „антиваксера“. Напротив! Ово су речи немачког научника Гинтера Кампфа објављење – ни мање ни више – него у једном од најугледнијих медицинских часописа у свету „Лансет“.

Кампф је чак позвао високе званичнике и научнике да престану да непримерено стигматизују невакцинисане људе, укључујући њихове пацијенте, колеге и друге суграђане, и да уложе додатне напоре да зближе друштво, при чему је изнео податке о високом проценту оболелих од ковида међу вакцинисанима.

А оно што може – мање упућенима – бити још чудније је то што је овај текст објавио дневни лист „Курир“ (из кога га ми преносимо).

Да бисмо разумели како то да се у врхунском медицинском часопису – који гура корона агенду - појавио један објективан чланак, подсетићемо на откриће инсајдера са Новог Зеланда, које смо објавили 30. септембра 2021. године. У том тексту инсајдер даје комплетан план корона-завере и каже да суштина овог „ПЛАНА јесте да мотивише сваког грађанина сваке земље да буде насилан против своје владе. Начин на који они то раде је генијално чисто зло.“ МЕДИЈИ ће у почетку имати задатак да шире страх, панику и параноју. Такође ће пропагирати причу да је „лечење“ вакцинама једина опција.

А шта ће бити даље?

Инсајдер одговара:

Даље ће таблоиди учини преокрет и почети говорити чисту истину о овим вакцинама (то је управо ово што се догађа – званични медији почињу да објављују истину – нап. „Борба за веру“). Милиони, ако не и милијарде ће умрети. Људи ће се разбеснети и спалити своје владе до темеља. Политичаре, бирократе и реномиране лекаре почеће да вешају на канделабере. Провакси ће, осећајући своју пропаст, бити бесни. Антиваксери ће бити бесни што је њихова влада дозволила ову мору. А када почне светски хаос и рат свих против свих - појавиће се нова светска влада која ће постати велики спаситељ (односно, довешће светског владара који ће понудити решење за све, али то ће бити последње и највеће светско зло - Антихрист – нап. „Борба за веру“). Речено ми је да ће то бити „лака трговина“.

___________________________

Откриће инсајдера са Новог Зеланда о томе шта се крије иза COVID

 http://borbazaveru.info/

____________________________

+ + +

ПОГРЕШНО ЈЕ НЕВАКЦИНИСАНЕ ОПТУЖИТИ ЗА ПАНДЕМИЈУ:

Угледни медицински часопис објавио апел немачког научника!

Један од најугледнијих светских медицинских часописа, Лансет, објавио је текст Гинтера Кампфа са Института за хигијену и медицину заштите животне средине Универзитета Грајфсвалд у коме се објашњава да стигматизација невакцинисаних није оправдана.

Као што је даље наведено у тексту, званичници у САД и Немачкој су користили термин „невакцинисане пандемије“, сугеришући да људи који су вакцинисани нису релевантни за епидемију covida-19.

Употреба ове фразе од стране званичника могла је да подстакне научнике да тврде да „невакцинисани прете вакцинисаним због covida“. Али такав поглед је превише једноставан, каже Кампф у тексту за Lanset.

„Све је све више доказа да вакцинисане особе и даље играју значајну улогу у преношењу. У Масачусетсу, САД, откривено је укупно 469 нових случајева covida-19 током различитих догађаја у јулу 2021. године, а 346 (74 одсто) ових случајева били су код појединаца који су били потпуно или делимично вакцинисани, од којих је 274 (79 процената) било симптоматично.

Вредности прага циклуса биле су на сличан начин ниске између субјеката који су били потпуно вакцинисани (медијан 22,8) и субјеката који су били невакцинисани, непотпуно вакцинисани или чији је статус вакцинације био непознат (медијан 21,5), што указује на високо вирусно оптерећење чак и међу особама које су биле потпуно вакцинисане.

До 30. априла 2021. године, пријављено је укупно 10.262 случаја covida-19 код вакцинисаних особа у Сједињеним Државама, од којих је 2.725 (26,6 одсто) било асимптоматски, 995 (9,7 одсто) је хоспитализовано, а 160 (1, 6) посто) умрло.

У Немачкој је 55,4 одсто симптоматских случајева covida-19 код пацијената старијих од 60 година било код потпуно вакцинисаних особа, а овај проценат се повећава сваке недеље. Нови случајеви у Минхену догодили су се код најмање 85 (22 одсто) од 380 особа које су биле потпуно вакцинисане или опорављене од Covid-19 и које су посећивале ноћне клубове.

Људи који су вакцинисани имају мањи ризик од тешке болести, али су и даље релевантан део пандемије. Стога је погрешно и опасно говорити о пандемији невакцинисаних“, сматра Кампф.

Историјски гледано, и САД и Немачка су изазвале негативна искуства стигматизујући делове становништва због њихове боје коже или вере.

Кампф је позвао високе званичнике и научнике да престану да непримерено стигматизују невакцинисане људе, укључујући њихове пацијенте, колеге и друге суграђане, и да уложе додатне напоре да зближе друштво.

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

Последњи пут ажурирано ( среда, 24 новембар 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 35 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.