header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow Валентин Катасонов: Ковид – рат: шта се дешава иза кулиса
Валентин Катасонов: Ковид – рат: шта се дешава иза кулиса Штампај Е-пошта
недеља, 30 јануар 2022

 Дугачак списак „тајанствено умрлих“ лекара и микробиолога

Нема сумње да је „пандемија“ коју је прогласила Светска здравствена организација (СЗО) димна завеса која покрива далеко од медицинских циљева плана Великог ресетовања. У „борби против пандемије“ коју воде компаније Big Pharma, чини се све да се поштени медицински радници ућуткају. Организатори „пандемије” и „борбе против пандемије” имају и такво средство утицаја на противнике као што је убиство.

То сам већ писао 2020-2021. такви противници вакцинације становништва својих земаља као што су председник Танзаније Џон Магуфули(John Pombe Joseph Magufuli), председник Бурундија Пјер Нкурунзиза (Pierre Nkrunziza), премијер Свазиленда Амброуз Мандвуло Дламини (Ambrose Mandvulo Dlamini), премијер Обале Слоноваче (Hamed Bakayoko), Председник Хаитија Жувенел Моис (Jovenel Moïse). Последњи је убијен, остали су изненада умрли. Према мишљењу многих стручњака, смрт ових политичара је слична егзекуцијама.

Постоје сумње да могу да убијају и лекаре и научнике „дисиденте“. О овој теми се говори од краја 2021. године у вези са изненадном смрћу светски познатог немачког хемичара др Андреаса Ноака, који је сумњао у природно порекло вируса COVID-19. У јесен 2020. године, полиција је упала у његову кућу, разваливши врата. „Кривица“ доктора је била што је 23. новембра 2021. објавио снимак у којем каже да је пронашао графен хидроксид у вакцинама против ковида. Убризгавајући се у људско тело, ова супстанца у облику наночестица поприма облик жилета. „Живци“ остају заувек у људском телу, уништавајући његову унутрашњост. Сумње да је ова супстанца присутна у препаратима за вакцинацију постојале су и раније, а то је лабораторијским испитивањима доказао немачки хемичар. Три дана након објављивања његовог открића, Ноак је мистериозно умро. Судећи по сведочењу супруге научника и других сведока, он се није жалио на здравствене проблеме, а 26. новембра изненада је добио акутну респираторну инсуфицијенцију и преминуо неколико сати касније.

Након Ноакове смрти прошло је нешто више од месец и по дана, а у јануару 2022. свет је сазнао за још једну мистериозну смрт. Преминуо је италијански лекар Доменико Бискарди (Domenico Biscardi). Наводи се да је смрт наступила након његове објаве о плановима да се обрати европским судовима са доказима о томе шта је пронашао у такозваним вакцинама. Као и Ноак, 50-годишњи Бискарди се није жалио на здравље, а умро је наводно од срчаног удара.

Стефан Стенфорд, који је водио истражни извештај, сугерише да је против Ноака и Бискардија коришћено оружје названо "пиштољ за срчани удар" (heart attack gun). Ово оружје је развијено по налогу ЦИА-е, а убице које га користе не остављају трагове за собом. Стенфорд то посебно каже у својој публикацији од 18. јануара 2022. „Дугачак низ мистериозно преминулих лекара, научника и микробиолога, који се протеже дуги низ година, је још један знак да се нешто смртоносно дешава иза кулиса. ((The Lineup Of Mysteriously Dead Doctors, Scientists And Microbiologists, Stretching Over Many Years, Is Another Sign Something Deadly Sinister Is Going On Behind The Scenes). Станфорд цитира објаву на веб страници History of Yesterday под насловом „Пиштољ ЦИА за срчани удар“ (The CIA Heart Attack Gun), која говори о историји стварања и употребе овог тајанственог оружја.

У другом чланку „Они убијају лекаре COVID“ (They are Killing the COVID Doctors), Стивен Стенфорд даје преглед мистериозних убистава лекара и микробиолога (посебно антивирусних) од краја 20. века. Он пише: „Убијају се најбољи антивирусни микробиолози на свету. До 2005. године умрло је 40 људи. Данас више од 100. Многи су убијени, остали су умрли под врло сумњивим околностима. Познато је да су сви они радили на строго поверљивим или државним пројектима, финансирали истраживачке пројекте у вези са биолошким оружјем и вирусним пандемијама. Да ли су то били „звиждачи“ који су превише знали? Зашто мејнстрим медији не извештавају о овим причама?"

Ево само једног примера мистериозног убиства у ери „пре пандемије“. У Америци је 19. јуна 2015. године убијен истакнути лекар Џејмс Бредстрит (James Bradstreet). Ватрени противник алопатске медицине, присталица натуропатије, оснивач и ко-директор Фондације Good News Doctor Foundation. И што је најважније - критичар вакцинације деце спроведене у Сједињеним Државама. Бредстритов син је патио од аутизма као последица вакцинације. Отац је два пута сведочио пред Представничким домом САД о повезаности вакцина и аутизма. Пронађен је мртав (пуцањем у груди) у Броад Риверу у округу Рузерфорд у Северној Каролини након што је ФДА (фармацеутски регулатор САД) извршила рацију у његовој медицинској ординацији у Буфорду у Џорџији због илегалних дрога. Званична верзија је самоубиство.

Смрт Ноака и Бискардија била је тема публикација аутора као што су Стив Куејл (Steve Quayle)  и Ерин Елизабет (Erin Elizabeth). Обојица већ дуги низ година истражују мистериозне смрти лекара.

Стив Квејл истражује "мистериозно мртве" лекаре, микробиологе, специјалисте за заразне болести од 1994. године. Он објављује материјале на ову тему на свом личном сајту. Прво име на листи Стива Квеја са датумом смрти 19. маја 1994. је Хозе Триас (Jose Trias). Убијен заједно са својом супругом Џули Н. Гилберт (Julie N. Gilbert),, која је била адвокат неке од највећих америчких непрофитних организација, сам Триас је био генерални саветник медицинског института Хауард Хјуз (Howard Hughes Medical Institute), у то време највеће филантропске институције у Америци.

Ерин Елизабет је – по неким подацима - супруга Џозефа Мерколе, познатог америчког лекара, присталица алтернативне медицине и противника вакцинације. Она има информативни ресурс Health Nut News, где објављује спискове сумњиво преминулих лекара не само у Сједињеним Државама, већ иу другим земљама. На пример, ево чланка Ерин Елизабет од 21. децембра 2017. под насловом „Зашто је ових 80 научника мртво? Зашто су сви они микробиолози? Рекапитулација: Потпуна листа од 80 мртвих научника, са фотографијама и шокантним детаљима(Why are these 80 scientists now dead? Why are they all microbiologists? Recap: Full list of 80 dead scientists, with photos and shocking details). Детаљан списак садржи жртве за период од 1994. до 2006. На списку су не само специјалисти из Сједињених Држава, већ и из других земаља (чак и из Русије).

Ерин Елизабет сматра да се стопа уништавања „дисидентских“ лекара повећава; за око годину дана – од јуна 2015. до августа 2016. – преминуло је 60 људи. У неким случајевима говоримо о пролазним болестима, у другим – о убиствима; нестале особе, несреће. Наравно, говоримо само о смртима које имају знаке убиства. Први на овој листи је Џејмс Бредстрит. И последњи – др Себи  из Хондураса (умро 6. августа 2016).

П.С. Наравно, у бројним публикацијама остаје отворено питање: ко наређује убиства лекара и научника, а ко врши та убиства? Питање је високо поверљиво.

Я писал о тщательно камуфлируемых отношениях Национального института аллергии и инфекционных заболеваний (NIAID) под руководством доктора Фаучи и лабораторией в Ухане, откуда вышел вирус COVID-19. Посредником между NIAID и уханьской лабораторией выступала некоммерческая организация EcoHealth Alliance, возглавляемая мутной личностью по имени Питер Дашак (Peter Daszak). 25 января на сайте Natural News появилась статья «Исследователь повышения функции Питер Дашак обвиняется в том, что он является агентом ЦРУ; Альянс EcoHealth назван «прикрытием» для агентства» (Gain of function researcher Peter Daszak accused of being CIA asset; EcoHealth Alliance described as “front” for agency). В статье приводятся веские аргументы в пользу версии, что Питер Дашак сотрудничал не только с Энтони Фаучи, но и с ЦРУ, а организация EcoHealth Alliance выполняла задания этой спецслужбы. Причастность ЦРУ к операции под названием «пандемия COVID-19» резко повышает вероятность того, что лица, встающие на пути вакцинаторов, могут устраняться физически.

Ја сам писао о пажљиво камуфлираном односу између Националног института за алергије и инфективне болести (NIAID), на челу са др Фаучијем, и лабораторије у Вухану из које потиче вирус COVID-19. Посредник између (NIAID) -а и лабораторије у Вухану била је EcoHealth Alliance, непрофитна организација коју води сумњиви појединац по имену Питер Дашак. Дана 25. јануара, веб страница Natural News је објавила чланак „Истраживач побољшања функције Петер Дашак оптужен да је агент ЦИА; Алијанса EcoHealth названа је «покрићем» за агенцију» (Gain of function researcher Peter Daszak accused of being CIA asset; EcoHealth Alliance described as “front” for agency).

Чланак даје јаке аргументе у прилог верзији да је Питер Дашак сарађивао не само са Ентонијем Фаучијем, већ и са ЦИА-ом, а задатке ове обавештајне агенције обављала је организација EcoHealth Alliance. Учешће ЦИА-е у операцији званој „пандемија COVID-19“ драматично повећава вероватноћу да појединци који стоје на путу вакцинаторима могу бити физички елиминисани.

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

Превод са руског: "Борба за веру"

Извор: fondsk.ru/

Последњи пут ажурирано ( недеља, 30 јануар 2022 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 39 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.