header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow ПИСМА ПОСЕТИЛАЦА arrow Новотарска најезда у епархији браничевској
Новотарска најезда у епархији браничевској Штампај Е-пошта
понедељак, 31 јануар 2022

 Драга браћо и сестре уредници,

Молим вас да испратите шта се догађа у епархији браничевској.

Од 1. фебруара 2022. године за игумана манастира Горњак поставља се отац Петар из Тумана, а од 7.фебруара манастир Манасију преузима отац Павле из Тумана. Изгледа да Игњатије намерава да и од ових манастира направи бизнис центре као од Тумана.

Манастир Тумане (Боже ме прости!), претварају у дизниленд. Имају золошки врт, сад праве библиотеку, на којој радове изводе Турци – турска фирма, снимају филм тобоже о Светом Зосиму и Јакову, а у ствари тумански игуман и братство снимају филм о себи...

Какве везе туманско братство има са  православним српском подвижницима Зосимом и Јаковом? Једу по ресторанима, возе најскупље џипове, свирају хеви метал музику, живе као краљеви! Брука и срамота!

Игњатије је својим новотарским монаштвом духовно опустошио манастире, а сад поставља у управу бизнисмене у мантијама, јер му пара никад доста...

Епископ Игњатије и игуман тумански Димитрије - оскрнавитељи

Туга неизмерна шта нам раде од светиња.  У Туману мало-мало па изводе нека пресвлачења моштију и измишљају празнике. Верници су, од туге и чемера, почели да се моле Богу да Бог заштити од скрнављења Преподобног Зосиму и Светог Јакова, које се изводи са благословом епископа браничевског Игњатија Мидића.

ПА НИКАДА У ИСТОРИЈИ НИ КОСТИ ОБИЧНИХ ПОКОЈНИКА НИСУ ТАКО ПРЕВРТАНЕ И СКРНАВЉЕНЕ КАО ШТО ЧИНЕ СА МОШТИМА ЗОСИМА И ЈАКОВА!

Добро сте писали, ово је прави новофанариотски зулум у нашим светињама.

 

 Радован Филиповић

Последњи пут ажурирано ( уторак, 01 фебруар 2022 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 22 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА
ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.