header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow ПИСМА ПОСЕТИЛАЦА arrow Ђорђе Зрнић: Како је грех предака пао на потомство
Ђорђе Зрнић: Како је грех предака пао на потомство Штампај Е-пошта
понедељак, 07 фебруар 2022

 Мој стриц, татин брат од тетке је чукунунук Лазара Генчића чувеног српског хирурга са почетка двадесетога века, али пре него што се упецамо на то да је био чувени хирург, официр у војсци,треба напоменути да је он рођени брат Ђорђа Генчића. Ко је Ђорђе Генчић?

Он је био политичар и вођа либералне странке с краја деветнаестога и почетка двадесетога века, масон, врло утицајан и главни организатор мајског преврата.

Мајски преврат јее био ритуално (сатанисточко) убиство краља Александра Обреновића и краљице Драге Машин, после кога је Србија постала кунић британских служби. То је један од најмрачнијих догађаја у нашој историји, а по мом мишљењу сва зла која су нам се десила у двадесетом веку су делом казна од Бога, јер смо немо посматрали овај масонски ритуал и нисмо се бунили, зато је Бог допустио страдање.

Е сада што се точе мога стрица. Његов отац је такође циник, човек лоше ћуди који све омаловажава око себе па тако је и своју покојну жену, сестру мога деде, која је нажалост од стреса кога је доживљавала умрла од рака. Баба и деда се и дан данас чуде како су се они нашли. Иначе да се вратим на мога стрица, он је уписао факултет али није био заинтересован, напустио је и нашао неку девојку са којом је отпутова на Нови Зеланд, на крај света. Развео се од ње  и остао заробљен на том изолованом острву, остао без пасоша и нема назад. Чак су баба и деда прекинули са њима контакт, слабо се чују.

Ево ову причу бих поделио са вама да знате, а и да остали виде како је Бог казнио потомство организатора најмрачнијега догађаја новије српске историје. Жао ми је мога стрица увек сам се питао зашто је тамо отишао, али како сам мало сазрео неке ствари су ми јасније.

Да додам да се Генчић појављује у серији Пад династије Обреновић. Ово је врло важно јер се појављује као главни завереник, а јасно је приказан његов масонски прстен.Обратите пажњу на то.

Последњи пут ажурирано ( понедељак, 07 фебруар 2022 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 80 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА
ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.