header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow Уредништво: Доказ над доказима једног аспекта коронашке завере - ПЦР тест служи за прикупљање ДНК
Уредништво: Доказ над доказима једног аспекта коронашке завере - ПЦР тест служи за прикупљање ДНК Штампај Е-пошта
субота, 12 фебруар 2022

 Намерно упорно на десној страни сајта држимо нашу мисао „Ако кажете да не постоји завера, онда постоје само две могућности: или сте незналица, или сте део завере“. Уз константне доказе које доносимо, она је ту да раскринкава заверу, заверенике, али и незналице. Ево најновијег доказа завере, и то „са највишег места“. 

Од самог почетка корона – завере, „теоретичари завере“ говорили су да ПЦР тестови служе за прикупљање ДНК (у циљу стварања генетског оружја против одређених раса и етничких група). Наравно, корона-завереници, али и незналице, грактали су да је то „теорија завере“.

А онда је 7. фебруара 2022. године француски председник Емануел Макрон дошао код Путина. Свима је запало за око да су двојица председника седели за столом дугачким најмање шест метара. Најпре се није знао разлог, да би на крају дошло објашњење из окружења француског председника које су пренеле многе светске агенције (и што је битно нагласити, то нису објавили "теретичари завере", него агенције и медији које пропагирају коронашку агенду - рецимо „Ројтерс“, затим ББЦ, "Слободна Европа", па и многи српски дневни листови).

Елем, Макроново окружење је објаснило да је он одбио захтев Кремља да уради руски тест на COVID-19, КАКО БИ СПРЕЧИО РУСИЈУ ДА СЕ ДОМОГНЕ ЊЕГОВОГ ДНК!!!

И тако је „са највишег места“ дошао доказ да ПЦР тестови служе за прикупљање ДНК!

Зато, драги наши читаоци, знајте да завера постоји. Њу је покренуо на небу бивши аргангео Деница, Сатанаило, због чега је збачен са неба. Хтео је да збаци Бога са престола, и да он буде бог. А када је збачен са неба, са трећином палих ангела, после пораза који је претрпео од Светог Архангела Михаила и војске Богу послушних ангела, заверу је наставио на Земљи. И води је већ хиљадама година. Припадници те завере су и сви коронаши и вакцинаши. Сада је већ епилог коначног боја...

Коначна победа је Јагњета, закланог од постања света, Господа нашега Исуса Христа и оних који су са Њим...

+ + +

_____________________________

Агенција Ројтерс је пренела да су јој два извора из Макроновог окружења рекла да је француски председник одбио захтев Кремља да уради руски тест на ЦОВИД-19, како би спречио Русију да се домогне његовог ДНК.

 https://www.slobodnaevropa.org/

_________________________

Русија, Француска и корона вирус:

Емануел Макрон одбио да се подвргне руском ПЦР тесту пре састанка са Путином

         Француски председник Емануел Макрон одбио је руски ковид тест уочи састанка са руским председником Владимиром Путином раније ове недеље, потврдио је Кремљ.

Тест је захтевао здравствени протокол који је био неприхватљив и није се уклапао са распоредом француског председника, рекао је француски извор за ББЦ.

Ове информације уследиле су после медијских написа да је Макрон одбио ПЦР тест због страха да ће Руси доћи до његовог ДНК.

Двојица државника су потом одржали маратонски састанак са главном темом криза око Украјине.

Нису се руковали и седели су на две стране стола дугим неколико метара, а посматрачи су се питали да ли Путин тиме шаље дипломатску поруку.

Међутим, француски дипломатски извори рекли су Ројтерсу да је Макрону речено да бира између прихватања руског ПЦР теста да би се приближио Путину или придржавања строгих правила физичког дистанцирања.

„Ми смо добро знали да то подразумева да нема руковања и да ће их раздвајати дугачак сто.

„Али нисмо могли да прихватимо да се дочепају председниковог ДНК", рекао је неименовани извор агенцији Ројтерс.

Извор није прецизирао како руске обавештајне службе могу да искористе Макронов ДНК.

„Услови који су наметнути да се састанак одржи без физичког дистанцирања захтевали су здравствени протокол који је по нама био неприхватљив", рекао је извор из Јелисејске палате за ББЦ.

Кремљ је потврдио да је Макрон седео на приличној дистанци од Путина јер је одбио руски тест.

Портпарол Кремља Дмитриј Песков рекао је да Русија разуме став Француске и да то није утицало на преговоре.

Макрон је урадио ПЦР тест пре него што је напустио Француску, а потом и додатни антигенски тест када су били у Москви, рекао је други француски дипломатски извор Ројтерсу.

„Руси су нам рекли да Путин треба да буде у строгом здравственом мехуру", рекао је други извор Ројтерсу.

Три дана после састанка са Макроном, Путин је угостио председника Казахстана Касима-Жомарта Токајева.

Са њим се руковао, а између столица на којима су седели био је мали сто.

Током састанка, Макрон и Путин су пет сати разговарали о напетостима око Украјине.

Западне земље кажу да би Русија могла да изврши инвазију на Украјину, али Русија пориче да је планирала да то учини упркос томе што је на граници Украјине окупила 100.000 војника.

Амерички председник Џозеф Бајден поручио је Американцима у Украјини да одмах напусте земљу, образлажући то повећаним претњама руске војне акције.

 

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

Извор: https://www.bbc.com/

Последњи пут ажурирано ( недеља, 13 фебруар 2022 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 4 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.