header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow САОПШТЕЊА arrow Уредништво: Пажња, пажња, пажња!
Уредништво: Пажња, пажња, пажња! Штампај Е-пошта
среда, 09 март 2022

 Због евентуалности да услед ометања  сајтова и интернет веза на руском подручју, ваш и наш сајт „Борба за веру“ буде недоступан, покренули смо канал на друштвеној мрежи „Телеграм“, која је најсигурнији и најбржи јавни канал за дописивање и објаву прилога.

Апликација Телеграм направљена је са циљем да у првом плану буду слобода говора и приватност корисника. Још једна специфичност Телеграма, која се развила у каснијој фази јесу Телеграм групе, односно канали, на којима се људи окупљају око одређених тема, па се она користи већ и као друштвена мрежа. Сваки разговор је шифрован, чак ни апликација за размену порука која хостује сервере не може да прочита поруке.

Дакле, уколико сајт „Борба за веру“ у неком тренутку буде недоступан, приступите вашем и нашем „Телеграм“ каналу.  На каналу смо већ почели да постављамо објаве.

Линк:

https://t.me/+SR3oKR0k2lVmODNk


Последњи пут ажурирано ( среда, 09 март 2022 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 24 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.