header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow ПРАВОСЛАВЉЕ-актуелно arrow Монах-саветник руског председника: Вашингтон је јазбина ђавола!
Монах-саветник руског председника: Вашингтон је јазбина ђавола! Штампај Е-пошта
уторак, 29 март 2022

 Монах-херој СССР-а верује да ће Русија победити у специјалној операцији, јер је Бог са њом

*** Америка нема будућност, јер нема душе, сматра он

Русија ће победити у својој специјалној операцији у Украјини, јер је сам Бог на страни руске војске, сматра саветник председника РФ, херој СССР монах Кипријан (Бурков).

"Ако је Бог са нама, онда ће истина Божија и победа бити са нама. Ово је најважније - да је Бог са нама, што значи да је победа неминовно на нашој страни, и ма шта да противници наше земље а нашег народа чине, изгубиће, изгубиће сигурно“, рекао је он у уторак на округлом столу Комитета Државне думе за развој цивилног друштва, питања јавних и верских удружења.

Отац Кипријан је приметио да „ако видимо да се сталне лажи чују из иностранства, морамо да се сетимо да је ђаво лажов и отац лажи, онда Бог више није са њима“.

________________

ПРАТИТЕ "БОРБУ ЗА ВЕРУ" НА "ТЕЛЕГРАМУ":

 https://t.me/+SR3oKR0k2lVmODNk

_______________

„Ако видимо да се мржња према Русији, према свим народима који живе у нашој вишенационалној земљи распламсава из иностранства, онда Бог није са њима, а наша вера је да је Бог са нама“, објаснио је представник Руске Православне Цркве.

По његовом мишљењу, Русија је „инструмент у рукама Божијим да се заустави ширење свега што је гадост пред Господом, свега тог неморалног што долази из Сједињених Држава“. „Вашингтон је ђавоља јазбина“, поделио је своје виђење монах.

Такође је рекао да је, када је био у Америци и разговарао са локалним становништвом, дошао до закључка да та нација нема будућност. „Они су већ унапред мртви, душа је мртва. Сада догађаји који се дешавају у свету то само потврђују“, закључио је говорник.

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

Превод са руског: "Борба за веру"

Извор: "Интерфакс религија"

Последњи пут ажурирано ( уторак, 29 март 2022 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 26 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.