header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Кедми: НАТО има само избор – да добровољно направи уступке Москви или ће на њих бити присиљен
Кедми: НАТО има само избор – да добровољно направи уступке Москви или ће на њих бити присиљен Штампај Е-пошта
среда, 30 март 2022

 Израелски војно-политички експерт са светским именом – Јаков Кедми који је руководио националном обавештајном службом Натив – уверен је да Владимир Путин у започетом обрачуну са Западом неће изгубити.

Запад је против Русије увео санкције још почетка актуелне борбе за преобликовање светског поретка.

Американци су рачунали да ће „проблем Русије“ решити до 2024-те године, али су ти њихови планови већ крахирали.

Свесни тога, Американци и њихови савезници су Украјину претворили у свој детонатор против Русије.

Сада уведене санкције против Москве спремали су одавно, али су љоснули у блато јер су све своје адуте `испуцали` до почетка геополитиког одмеравања са Русијом.

Чим буде завршена ова `епопеја` са Украјином, на дневном реду ће се наћи основно питање – руски захтеви у сфери безбедности. Тада, а санкције су већ одиграна карта.

Тада ће Украјина већ бити у прошлости, а исход специјалне руске војне операције ће решити и питање НАТО.

 Војно-техничке могућности које Русија демонстрира у Украјини, неће оставити западним земљама никакву шансу да сачувају свој вољени светски поредак који доноси бенефите САД  и њиховим партнерима.

Бајден је у последње вереме наговорио много глупости и каламбура, а ни реч није рекао о томе шта ће радити у Украјини и са Украјином.

Тамо, међутим, сада све решава руска армија. Чим она заврши започетку специјалну операцију – почеће клинч Русије са САД и Западом за прекомпоновање света.  А то је одавно сазрело.

„НАТО има само могућност да изабере хоће ли добровољно поћи на уступке Москви или ће на њих бити принуђен. Циљ Москве је и демонтажа америчке хегемоније. Она на то није могла поћи раније због слабости националне економије. Сада је за то обезбедила три кључне претпоставке: створила је стабилну економију, има стратешку надмоћ над САД и унутрашњу политичку стабилност“.

 

Извор: "Факти"

 

 

Последњи пут ажурирано ( среда, 30 март 2022 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 31 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.