header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow ПРАВОСЛАВЉЕ-актуелно arrow „А све Саво на кољени клечи, Блиједо му лице од ужаса“ (Свети Владика Николај, „Небеска Литургија)
„А све Саво на кољени клечи, Блиједо му лице од ужаса“ (Свети Владика Николај, „Небеска Литургија) Штампај Е-пошта
понедељак, 02 мај 2022

 Преносимо са екуменистичко-новотарског сајта "СПЦ.рс":

>>Патријарх српски Порфирије честитао Рамазански бајрам

         У духу братске љубави и поштовања свим муслиманима упућујемо срдачне честитке и желимо да Рамазански бајрам прославе у здрављу, миру, љубави и сваком добру.

У протеклом периоду муслимани су се постом, молитвом и чињењем добрих дела припремали за прославу великог исламског празника - Рамазанског бајрама. Истински верник зна да онај који љуби Бога љуби и ближњега свога, а ближњи су нам сви они са којима се сусрећемо на свом животном путу без обзира на вероисповест, јер смо сви пореклом од истих прародитеља Адама (Адема) и Еве (Хаве). Поздрављамо браћу муслимане у љубави Божјој са осећањем искреног пријатељства и поштовања,

Патријарх српски Порфирије<<

 

Извор: "СПЦ.рс"

Последњи пут ажурирано ( понедељак, 02 мај 2022 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 14 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.