header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow САОПШТЕЊА arrow Уредништво: Информације са ове стране
Уредништво: Информације са ове стране Штампај Е-пошта
среда, 18 мај 2022

 Данас нам се јавио један наш драги брат у Христу и каже:  Многи ме питају зашто уредништво сајта није изнело свој став поводом одлуке СПЦ о успостављања канонског јединства са тзв. МПЦ.

 Ми смо му одговорили:

„Овако им кажи: «Из Уредништва су ми рекли да немају времена да напишу, јер су заузети пословима којима зарађују хлеб насушни».

 Неки секу дрва по шумама, неки расађују парадајз и паприку, плеве лук... неки се баве интелектуалним радом, и тако...

Реално ценимо овај сајт и сав труд који смо у њега уложили за претходник 14 година да бисмо га толико понизили да се издржава сталним апелима за донације – то јест просјачењем.

После 13 и по година рада, били смо принуђени да прекинемо рад недељом. До пре месец дана, дакле, радили смо на сајту 362 дана у години (промене прилога није било само на Велики Петак, први дан Васкрса и први дан Божића).

Ово што сајт и даље ради, и то са 5-6 прилога дневно, је само из наше љубави и ревности за Свето Православље и захвалности према неколико приложника који шаљу донације сваког месеца. За њих и за све оно који су било када на било који начин помогли – молимо се Богу (најусрдније што можемо) да им узврати изобиљем Својих дарова.

Користимо прилику да дародавце „Борбе за веру“ обавестимо – јер то сматрамо својом дужношћу према њима – да смо благовремено, због претње да Русија буде искључена са глобалног Интернета, предузели кораке да заштитимо сајт и обезбеднимо му постојање и уколико се то деси.

Дакле, драги приложници „Борбе за веру“, обезбедили смо сервере у три различите државе света где ће ваш и наш сајт бити пребачен уколико Русија буде искључена са глобалног Интернета. То значи да ће „Борба за веру“ функционисати у свим околности, осим у случају да Интернет буде искључен целом свету.  И то вам пишемо да бисте знали где је - између осталог - потрошен новац који сте донирали.

Једино што може уништити овај сајт, то је немаран и незаинтересован однос – званих правоверних.

Хвала Богу што нас држи у постојању, и слава Му за све.


 

Последњи пут ажурирано ( петак, 20 мај 2022 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 16 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.