header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow У Тбилисију одржана масовна акција против ЛГБТ недеље
У Тбилисију одржана масовна акција против ЛГБТ недеље Штампај Е-пошта
понедељак, 04 јул 2022

Тбилиси. 3 јула. ИНТЕРФАКС - Више од хиљаду активиста и чланова радикалне грузијске јавне организације "Алт-Инфо" одржало је митинг у близини главне канцеларије владајуће партије "Грузијски сан" прошле суботе у Тбилисију, протестујући против одржавања недеље ЛГБТ заједнице са дозволом власти.

Учесници су запалили заставу дугиних боја, рекавши новинарима да Запад тражи признање ЛГБТ заједнице од Грузије и да се „власти послушно придржавају овог захтева“. Приведено је 17 демонстраната јер су одбили да „се повинују законским захтевевима полиције“.

Дан раније, полицајци су привели 26 чланова Алт-Инфо у парку Мтацминда док су покушавали да упадну у зграду у којој је одржан ЛГБТ догађај.

Организација „Алт-инфо“ основана је пре више од годину дана. Она промовише антизападне ставове и захтева од власти да прогласе неутралност Грузије. „Алт-инфо“ се противи како актуелним грузијским властима, тако и читавој грузијској опозицији која тврди да се ова организација финансира из Русије.

Последњи пут ажурирано ( понедељак, 04 јул 2022 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 7 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.