header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Главни руски муфтија: Америка игра улогу антихриста и планира да оствари пројекат "златне милијарде"
Главни руски муфтија: Америка игра улогу антихриста и планира да оствари пројекат "златне милијарде" Штампај Е-пошта
понедељак, 04 јул 2022
          Главни руски муфтија Талгат Таџудин истакао је изузетну улогу Русије у светској историји.

„Вековима у Европи, а потом и у свету, ниједан проблем није могао да се реши без Русије. И не може се решити! Поготово сада, у општем хаосу који стварају САД – велики преварант и авантуриста, уз своје послушнике. Очигледно су заиста планирали да оставе "златну милијарду", а остатак човечанства гурну у понор рата.

Владе тих земаља играју улогу Антихриста!", рекао је врховни муфтија у Саранску на конференцији „Ислам у мултикултуралном простору Русије: хиљадугодишња традиција пријатељства и добросуседства“.

Према речима муфтије, ако се не одупремо непријатељима Русије, „зажмуримо и правимо се да је све у реду, можемо много да изгубимо у наредној деценији“.

"Омладина, рођена после 1991. године не познаје добро прошли век, одсечена је од њега, уџбеници су промењени до непрепознатљивости – у ствари, културни простор је заплењен“, рекао је Таџудин.

По његовом мишљењу, данас је најважније да се обнови велики братски савез народа Русије, Евроазије а, можда, и целог света.

 

 

Извор: "Спутњик"

Последњи пут ажурирано ( понедељак, 04 јул 2022 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 8 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.