header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Пушков: Зашто Енглези трећи пол не припишу Черчилу и Тачер?
Пушков: Зашто Енглези трећи пол не припишу Черчилу и Тачер? Штампај Е-пошта
субота, 13 август 2022

 Лондонски Шекспиров театар Globe припрема представу о националној хероини Француске, Јованки Орлеанки, која ће бити представљена као „небинарна личност“.

Британска „нова култура“ је другу супругу краља Хенрија Осмог, британску аристократкињу Ен Болен, већ приказала као црнкињу, у осредњој, ужасно политички коректној телевизијској серији.

Шекспиров Globe сад Орлеанку гура међу безброј „гендера“, жели да је`прода` за особу „треће пола“ која је у неком међустању између мушкарца и жене.

На ово је одреаговао руски сенатор Алексеј Пушков, признати стручњак за спољну политику:

„Зашто не оду даље? Зашто не направе представу о небинарном Черчилу или о Маргарет Тачер као „жени која тежи да сачува своју мушку тајну? Кад већ прекрајају  историју, нека је прекроје!“

 

Извор: "Факти"

Последњи пут ажурирано ( субота, 13 август 2022 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 141 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

 ОБАВЕШТЕЊЕ:

Сви текстови оца Дамаскина Светогорца на нашем сајту могу се пронаћи у његовој рубрици, која је унутар „Рубрике сарадника сајта“ (са леве стране гледано у правцу монитора).

 + + +

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.