header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Медведев: Само победа Русије ће спасити свет од нуклеарног рата
Медведев: Само победа Русије ће спасити свет од нуклеарног рата Штампај Е-пошта
уторак, 01 новембар 2022
          Дмитриј Медведев је изградио једноставан логички закључак за наше противнике у земљама колективног Запада. Мораће да упамте: само победа Русије ће спасити свет од нуклеарног рата.

У свом личном Телеграм каналу, заменик председника Савета безбедности Русије Дмитриј Медведев је тачку по тачку анализирао познату тезу западних земаља: „Не може се дозволити да Русија победи у рату“. Шта ово заиста значи? Логика је формална, и лако ју је следити.

Ако Русија не победи, онда Украјина треба да победи. А ако победа буде украјинска, онда наша земља мора да врати територије које кијевски режим и даље сматра својим. А такав „повратак“ је директан пут ка распаду Русије, претња самом нашем постојању, подсетио је Дмитриј Медведев. Како ће Руси одговорити? Укључена је клаузула 19 Основа државне политике Руске Федерације у области нуклеарног одвраћања. Дакле, колективни Запад не треба да навија за ово, јер ће се свет утопити у светском рату. Међутим, можда је то крајњи циљ Запада?

Логика тезе наших противника је, дакле, једноставна: само Победа Русије ће спасити свет од нуклеарног рата.

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

Последњи пут ажурирано ( уторак, 01 новембар 2022 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 32 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.