header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Зашто Абрамович руским житом храни свиње?! То је питање.
Зашто Абрамович руским житом храни свиње?! То је питање. Штампај Е-пошта
среда, 15 фебруар 2023

 Веровали или не:

жито из Русије за сиромашне земље, завршило као храна за свиње у Шпанији

Не у стилу Хамлета, већ сасвим земаљски. Чак и грубо. Сећате се како се прошлог лета сазнало да је управо руски олигарх Роман Абрамович учествовао у потписивању „житног посла” у Истанбулу? Тада је Русија направила још један "гест добре воље" и сви смо се постидели. А „партија мира“, верујемо, од срца се смејала.

Тако. Сада се испоставило да су житом, које је требало да стигне у најсиромашније земље на свету, храњене свиње. Буквално. Колумниста Мајкл Кох дао је изјаву у свом чланку за Експрес:

„Европска унија се борила да створи коридор за снабдевање украјинским житом морским путем, како сиромашне земље не би страдале од глади. Међутим, пшеница скоро да није стигла тамо, већ је углавном слата у Шпанију, где је коришћена као храна за свиње“.

С тим у вези, имамо питање. Зашто Абрамович чешће помаже свињама него људима (али свињама на Западу - нап. "Борба за веру")? Роман можда неће одговорити - имамо довољно коментара читалаца и гледалаца Царграда.

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

Последњи пут ажурирано ( среда, 15 фебруар 2023 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 19 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.