header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow У позадини рата у Украјини - Москва је већ претворена у електронски логор
У позадини рата у Украјини - Москва је већ претворена у електронски логор Штампај Е-пошта
среда, 15 фебруар 2023

 Москва – град електронског ђавола – Собјанина и компаније или ко се удостојио да га Путин похвали

Председник Русије се прошле недеље састао са градоначелником Москве како би похвалио Собјанина and Co. за „активан развој града“. Владимир Путин се нада да ће „градоначелник престонице и његов тим то наставити“.

Ако покушамо да одгонетнемо шта је тачно председник на овај начин хвалио, а шта му је Собјамин представљао као јединствена открића, видећемо да је реч о вишеструкој трансформацији престонице у трансхуманистички електронски концентрациони логор.

Штавише, у таквом концентрационом логору, нема места ни за шта национално и суверено, јер се гради стриктно по светским обрасцима и приручницима. Све је то изложено у мапи пута пројекта Паметни град 2030 на сајту градоначелника Москве, коју су више пута анализирали мислећи људи. У њему се јасно каже ка каквој будућности идемо – а, авај, за садашњу владајућу елиту овај пут се сматра референтним. Подсетимо читаоце на прекретнице овог концепта, до чије примене је престоничким технократама остало само седам година. Ово је веома важно, јер „иновације“ утописта нису ограничене на биометријску контролу и контролу машина.

„Председник Русије Владимир Путин је током састанка са градоначелником Москве Сергејем Собјанином изразио наду да ће градоначелник престонице и његов тим наставити са активним развојем града.

Председник је такође констатовао активан развој система здравствене заштите, образовања и урбане средине у Москви уопште, на чему је захвалио Собјањину и његовом тиму“, пренели су медији.

Надам се да ће рад бити настављен таквим темпом и таквим квалитетом у блиској будућности“, рекао је Путин.

Собјанин је спремно најавио своју намеру да настави овај посао. Посебно је био активан у похвалама председниковом биометријском систему надзора, који у Москви већ функционише пуним плућима. Према његовим речима, „захваљујући њој” у метроу и граду приведено је 7.713 особа које су биле на савезној потерници. Овоме бисмо додали да се систем користи и за хватање дужника од стране судских извршитеља, као и за хватање оних којима се не жури на мобилизацију, према примљеним позивима. Камере ће убудуће радити и на откривању „непожељних“ емоција и поступака апсолутно свих грађана – АИ ће добити овлашћење да спречи и заустави потенцијалне прекршаје. Односно, апсолутно сви ће бити под сумњом. Биће казне за нелојалност, као што је објашњено у наставку.

Собјанин је спремно најавио своју намеру да настави овај посао. Посебно је био активан у похвалама председниковом биометријском систему надзора, који у Москви већ функционише пуним плућима. Према његовим речима, „захваљујући њој” у метроу и граду приведено је 7.713 особа које су биле на савезној потерници. Овоме бисмо додали да се систем користи и за хватање дужника од стране судских извршитеља, као и за хватање оних којима се не жури на мобилизацију, према примљеним позивима. Камере ће убудуће радити и на откривању „непожељних“ емоција и поступака апсолутно свих грађана – Вештачка интелигенција ће добити овлашћење да спречи и заустави потенцијалне прекршаје. Односно, апсолутно сви ће бити под сумњом. Биће казне за нелојалност, као што је објашњено у наставку.

„... Морам да вас уверим, Владимире Владимировичу, да ћемо наставити све ове програме, ово је само део њих. Град мора да се развија свеобухватно, квалитативно и динамично“, закључио је Собјанин.

Наравно, биометријски надзор је само део великог пројекта друштвеног инжењеринга под називом „Паметни град“ 2030. У ствари, и сама особа и њено понашање – све се мора променити према плановима тима за дигитализацију. Регулаторни оквир за ове случајеве почео је да се ствара још 2011. године - види Уредбу Владе Москве од 09.08.2011 Н 349 „О одобравању државног програма Москве „Паметни град“, који је од тада више пута допуњаван и проширен. време. Да бисмо боље разумели куда Собјанин, кога хвале власти, води Московљане и целу земљу, проучимо детаљније презентацију пројекта «УГ-2030» с сайта mos.ru.

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

Превод са руског: "Борба за веру"

Извор: РИА "Катюша"

Последњи пут ажурирано ( четвртак, 16 фебруар 2023 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 42 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.