header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow „Царград“: Дугина, Татарски. Ко је следећи? „Црвена линија“ је потпуно избрисана
„Царград“: Дугина, Татарски. Ко је следећи? „Црвена линија“ је потпуно избрисана Штампај Е-пошта
недеља, 02 април 2023

УБИЈЕН ПОЗНАТИ РУСКИ ВОЈНИ БЛОГЕР ВЛАДЛЕН ТАТАРСКИ

Од последица експлозије у кафићу у Санкт Петербургу погинуо је војни блогер Владлен Татарски, још 16 људи је повређено. Експлозија се догодила током патриотске вечери.

Војни блогер Владлен Татарски постао је жртва терористичког напада у Санкт Петербургу. Провео је патриотско вече у кафићу када је дошло до експлозије. Како се наводи, повређено је и 16 особа.

Према прелиминарним информацијама, девојка је донела бомбу у кафић. Експлозив је био сакривен у фигурици која је представљена Татарском, наводи Mash, позивајући се на министра омладинске политике ДНР Макарова.

Са своје стране, Ксенија Собчак извештава да је кафић у коме се догодила експлозија припадао оснивачу Вагнера“ Јевгенију Пригожину.Владлен

Иначе, Татарски и Дарја Дугина били су добри другови, и погинули су на сличан начин.

 

Превод и приређивање: "Борба за веру"

Последњи пут ажурирано ( недеља, 02 април 2023 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 13 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.