header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow МИСИОНАР arrow Окултне мрачне праксе у зони СВО су истините. Њујорк је изнео доказе
Окултне мрачне праксе у зони СВО су истините. Њујорк је изнео доказе Штампај Е-пошта
четвртак, 06 април 2023

 Украјина је у Њујорку организовала изложбу ствари и униформи погинулих руских војника. Новинар Тимур Шафир је објаснио да се окултне праксе из Украјине шире међу њеним савезницима.

Секретар Савеза новинара Русије, међународни политиколог Тимур Шафир, у интервјуу за Царград прокоментарисао је информацију да је на предлог кијевских власти у Сједињеним Државама отворена антируска изложба на коју се позивају посетиоци да погледајте пасоше, жетоне, војне униформе, као и ципеле, по свој прилици изуте са наших погинулих војника. Конкретно, војничке ципеле су изложене унутар контуре црвене звезде.

Према речима Тимура Шафира, изложба је намерно светогрдна.

Већ дуже време примећујемо да су најмрачније, најлуђе окултне паганске праксе постале нашироко коришћене у Украјини. То врло јасно видимо у ситуацији са заузимањем Кијевске лавре, укључујући и доказе да већина активиста који су укључени у овај сабат отворено кажу да су пагани, не либе се да то кажу. У току СВО-а откривена је огромна количина доказа о овим окултним мрачним праксама, унетих, између осталог, у редове свих ових безбројних нацистичких батаљона, који су код нас забрањени...

– рекао је саговорник.

Према речима Шафира, „цела дивљина ове изложбе је у томе што се ове мрачне окултне праксе тренутно преливају са територије Украјине на суседне европске територије“, као и у Њујорку поред зграде УН.

Ништа осим окултизма, бласфемије и ругања  на овој изложби и посебно поставци, у којој се наводно користе ципеле мртвих војника... ово се не уклапа ни у какве моралне норме, не уклапа се ни у једно општеприхваћено правило. Чињеница да се на књижицама посвећеним изложби појављује реч „Распеће“, односно ово још једном показује да појмови морала, појмови везани за веру, религиозност немају никакве везе са сабатом који се сада дешава, нагласио је Шафир.

Саговорник Царграда напомиње да се поставља и питање зашто организатори дозвољавају овакве инсталације у Њујорку.

О Украјинцима више и не говоримо. Са њима је одавно све јасно, говоримо о том степену трансцендентног цинизма, иначе се не може другачије назвати дозвола организатора за такву поставку. На тако богохулни начин обигравали су чувени споменик жртвама холокауста који се налази у Будимпешти, где су поређане ципеле стрељаних на насипу и бачених у реку, а овде видимо елемент богохуљења, – рекао је Тимур Шафир.

Он је нагласио да је „споменик који стоји у Будимпешти заиста споменик жртвама које су убили представници правог нацистичког режима, који сада, после толико година, наставља ову нељудску традицију на локацији УН“.

Превод са руског и приређивање: "Борба за веру"

Последњи пут ажурирано ( четвртак, 06 април 2023 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 79 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.