header image
НАСЛОВНА СТРАНА
"Царград": "Московски Светитељи против америчких дронова" Штампај Е-пошта
уторак, 30 мај 2023

 Данас су десетине дронова напали Москву и Московску област. Али напад је, упркос својим размерама, био неуспешан. У ствари, догодило се право чудо. Схватајући ово, морамо извући закључке о току СВО.

Извори инсистирају да је напад на Москву почео ноћу. Војни дописник Дмитриј Стешин је раније рекао да је чуо како систем ПВО функционише управо ноћу. А до јутра су напади постали масовни. Прелиминарно се говори о „роју“ дронова, међутим, наравно, ове информације ће бити ажуриране.

За сада можемо констатовати да су Москва и Московска област успели не само да одбију напад – догодило се право чудо. Позната је само једна жртва. И углавном, уређаји једноставно нису детонирали, што је приметио оснивач Царграда Константин Малофејев:

Непријатељ се није чак ни претварао да напада војне објекте или инфраструктуру. Хтео је да убија цивиле у њиховим кућама. Али ниједна од непријатељских граната није стигла до циља. Штета је минимална, повређених нема. Царград је показао снимак једног од дронова. Носио је три експлозивна пуњења, ниједно није експлодирало.

Малофејев је уверен да су управо Господ Исус Христос и Пресвета Богородица јутрос спасили свој православни народ:

Небеска војска, предвођена Архангелом Михаилом и заштитником Москве, великомучеником Георгијем Победоносцем, устала је у одбрану Трећег Рима. Остаје да се надамо да се наша власт ослања не само на небеске покровитеље.

 

Превод и приређивање: "Борба за веру"

Последњи пут ажурирано ( уторак, 30 мај 2023 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 38 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.