header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Поново подгревају причу о ванземљцима Штампај Е-пошта
среда, 31 мај 2023
            Ванземљци су посетили Земљу и још увек су овде, рекао је професор Универзитета Станфорд Гари Нолан на тематској конференцији у Њујорку, а цитира га Daily Mail.

Према овом научнику, „вероватноћа да су ванземаљци посетили нашу планету је сто посто“.

Нолан чак сугерише да су људи већ сретали ванземаљце, али да, попут јужноамеричких племена која су прва видела шпанске бродове, нису у њима видели ништа `натприродно`.

Професор Стенфорда замишља и овакво пропитивање приликом сусрета људи и ванземаљаца који говоре:

„Колико вас је довољно паметно да зна шта сада гледате? Да ли у његовом правом облику видите ово што је пред вама? Уочавате ли аномалне скокове показатеља?".

Нолан је открио да је присуствовао саслушањима о ванземаљском животу у Конгресу САД и навео да познаје људе који су укључени у „програме обрнутог пројектовања оборених (ванземаљских) летелица“.

По његовом мишљењу, чак и мали фрагмент знања добијеног као резултат тих студија може довести до праве техничке револуције.

Daily Mail је објавио и да је ЦИА укључила Нолана у истрагу о „хаванском синдрому“ и анализирање материјала за које се може претпоставити да су их „оставили НЛО-и“.

Нолан се огласио на таласу обновљеног интересовања у САД за ванземаљским животом.

Група научника са Универзитета Калифорније изнела је хипотезу да ванземаљци могу да ступе у контакт са Земљом већ 2029. године.

 Извор: "Факти"

Последњи пут ажурирано ( среда, 31 мај 2023 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 26 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.