header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Прављење глобалне глади: 13 земаља пристаје да укине пољопривреду
Прављење глобалне глади: 13 земаља пристаје да укине пољопривреду Штампај Е-пошта
понедељак, 05 јун 2023

13 земаља које су у „Светском економском форуму“ недавно су објавиле планове за укидање пољопривреде као део Великог ресета“ човечанства.

Глобални центар за метан објавио је у саопштењу за јавност да су министри пољопривреде и животне средине и амбасадори из 13 земаља, укључујући САД, потписали обећање о укидању пољопривреде:

„Прошлог месеца (априла 2023.), „Глобални центар за метан“, у сарадњи са министарствима пољопривреде Чилеа и Шпаније, сазвао је први глобални министарски састанак о пољопривредним методама за смањење емисије метана. Министарски састанак окупио је високе владине званичнике да поделе глобалне перспективе о смањењу метана и прехрамбеним системима са ниским емисијама.

Састанак је довео до саопштења у којем су се земље обавезале да ће подржати напоре на побољшању квалитета и квантитета и приступа финансијама за прилагођавање климатским променама и мере за ублажавање последица у пољопривредном и прехрамбеном сектору, као и да ће сарађивати у напорима за смањење емисије метана из пољопривреде. и системи исхране“.

Libertysentinel.org преноси: Конференцији су присуствовали Организација за храну и пољопривреду Уједињених нација, Коалиција за климу и чист ваздух, Интерамерички институт за пољопривредну сарадњу, Светска банка, Организација за економску сарадњу и развој и Међународна - Америчка банка за развој.

Светска банка, још једна идеја послератног либералног поретка заснованог на правилима, предвођеног САД, у последње време много разговара са УН о надолазећој глади. Прошле недеље, 22. маја, Светска банка је објавила белу књигу под насловом Ажурирање безбедности хране: одговор Светске банке на растућу несигурност хране.

Директор Светског програма за храну УН такође је од септембра прошле године издавао страшна упозорења о предстојећој глобалној глади.

Последњи пут ажурирано ( понедељак, 05 јун 2023 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 48 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.