header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Дмитриј Светин: Гејтс је кинеском лидеру донео агенду глобалиста у здравству и наишао на разумевање
Дмитриј Светин: Гејтс је кинеском лидеру донео агенду глобалиста у здравству и наишао на разумевање Штампај Е-пошта
четвртак, 22 јун 2023

         Обавезна вакцинација и ковид - пасоши

       Прошле недеље је у Пекинг слетео пословни млазњак познатог „филантропа” и вештог у заштити планете од „плодних” људи, Била Гејтса. „Управо сам одлетео у Пекинг по први пут од 2019, где ми је драго што сам се срео са партнерима који раде на глобалним здравственим и развојним питањима више од 15 година“, рекао је Гејтс.

Јавно здравље се у овом случају односи на борбу против маларије. Од 16. јуна милијардер заузима 5. место на Форбсовој глобалној ранг листи у реалном времену, његово богатство се процењује на 118,6 милијарди долара. Веома значајна цифра и једна од првих у свету глобалних планера. И одлетео је у Кину ради веома важних преговора о наставку спровођења агенде ковид-пасоша, друштвеног рејтинга „поузданих“ грађана који се придржавају свих правила пандемије – једном речју, свега што СЗО настоји имплементирати на сталној основи и то већ увелико ради у Кини. За нас је важно да разумемо задатке Гејтса и архитеката „врлог новог света” иза њега – ова агенда са нашом „елитом” неће мимоићи Русију.

Следећег дана, у четвртак, Гејтс се састао са особљем и руководством Глобалног института за откривање лекова за здравље  / Global Health Drug Discovery Institute, који суфинансира са владом Пекинга. Свака од странака му је донела „кљун“ од 50 милиона долара Овај институт је створен још 2016. године и ради на Универзитету Цингхуа.

У свом говору на Гејтс институту, Кина је честитала Кини што је елиминисала маларију унутар својих граница. Према Bill & Melinda Gates Foundation, кинески научници помажу у борби против ове болести широм света, а Билова фондација је такође финансира. Као и рад биолабораторија које производе ГМО комарце, који могу да носе мРНК вакцину против исте маларије. Затим се, према писању Beijing Daily, Гејтс састао са градоначелником Пекинга Јин Јонгом. Он је рекао да је последњих година (очигледно ковид?) институт „направио искорак у истраживању“ и обећао му сталну подршку.

Гејтс је 16. јуна разговарао са највишим кинеским лидерима. Њега је лично примио председник Комунистичке партије Кине Си Ђинпинг. Састанку су присуствовали и Ванг Ји, шеф Канцеларије Комисије за спољне послове Централног комитета КПК, и министар иностраних послова Ћин Ганг. Кинези су говорили оријентално, али су им се провукла и директна значења у њиховим примедбама.

„Ви сте први амерички пријатељ којег сам сусрео у Пекингу ове године“, рекао је кинески лидер Гејтсу. Други је једва Блинкен, чија је посета била у недељу. Али „амерички пријатељ“ је дијагноза, поготово што га је нашироко ширила државна централна телевизија Кине. Си Ђинпинг је такође нагласио да ће Кина и Фондација Била и Мелинде Гејтс наставити да раде „на технолошким иновацијама и глобалним питањима, укључујући спречавање следеће пандемије“. Три од ових позиција су разрађене у Кини у протекле две године. Ово је увођење социјалног рејтинга, рад на контроли климе, тотална обавезна вакцинација.

Си Ђинпинг је констатовао брзину промена које су се десиле у протеклом веку и поменуо кинеску опцију за решавање глобалних изазова. Он је нагласио да ће се Кина фокусирати на решавање својих проблема.

„Изузетно је важно дугорочно одржати стабилност, наставити да се развијамо, јер у земљи живи више од 1,4 милијарде људи“, рекао је он саговорнику.

Заузврат, Гејтс је нагласио да ће „и даље јачати интеракцију са Кином“ у областима иновација (улазак његовог Фонда у Кину), пољопривреде (ГМ усеви), искорењивања сиромаштва (социјализација приватне својине), рада у фармацеутској индустрији, сектор (промоција развоја мРНК вакцина које мењају људски геном, утичу на потомство итд.). Према неким извештајима, он је рекао лидеру Народне Републике Кине о текућем раду Фондације на продужењу људског живота.

Си Ђинпинг је састанак са глобалистичким глумцем завршио изузетним речима:

„Увек сам говорио да се односи Кине и САД заснивају на људима. Увек полажемо наше наде у амерички народ и надамо се да ће наша два народа наставити да буду пријатељи."

Главно је да ово пријатељство не буде против или на штету Русије. А не против човечанства у целини. Иако се за ово друго свакако не може јамчити, знајући тежње старог Билија и тоталитарних технократа Комунистичке партије Кине.

Превод и приређивање: „Борба за веру“

Извор: РИА «Катюша»

 

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

Последњи пут ажурирано ( субота, 24 јун 2023 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 22 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.